zeynepzeze Merhaba, bebeğim 18 aylık, bu ara arabaya ne zaman binsek çıkarıyor. Yavrum sonra rahatsız oluyor. Çok üzülüyorum üzerini gösteriyor batırdım der gibi 😢 Acaba neden rahatsız ediyor araba onu 😞 Yapabileceğim bir şey yok değil mi 😞
BeyzaLivaLeyla zeynepzeze 17 aylık kızım bizde öyleyiz 6.ayından itibaren boş midede olsa dolu midede olsa hep kusar vallahi bu durum beni mahvediyor travma oldu bende eşim ve görümcelerimde kusarmış hepsi büyüyünce geçmiş ama çok zor bir durum gerçekten 1,5 saatlik yolda 3 kere kustuğunu bilirim 😞
Morfrenk zeynepzeze bulantı bileklikleri vardı bir ara onlar bebeklere kullanılıyor mu acaba eczaneye danışsanız ni
Kuzummm zeynepzeze benimki de altı aylık dogdugundan beri sevmıyordu arabayı artık kusuyor da hep tutuyor
Angellove94 BeyzaLivaLeyla arabaya binmeden 20 dk önce metpamid içirin ancak öyle kusmasını önleyebilirsiniz
Morfrenk zeynepzeze ne demek ☺️ kullanılmıyorsa bile belki aldığınız farklı bir bilekliği bu mide bulantını engellicekmiş seni kusturmayacak diye bile deneyebilirsiniz hatta. Plasebo🙈
Annekeki 14 bucuk aylik kesin kusuyo inanilmaz huzursuz gidiyo yolda haliyle ben de yol hemej bitsin diye diken ustu oturuyorum😖
Cheddar zeynepzeze o kadar para veriyorsun o koltuklara hem terletmesi de cabası. İnşallah kısa zamanda geçer
Burcinisp zeynepzeze illa sizinki öyle olacak diye bir şey yok tabi. Arabaya binince artık hemen uyuyor. Üstünü falan cıkarıyordum eskiden. Fenalık basmasın diye. Oto koltuğunda hiç oturamadık. Yani sizde ilerde zorlamayın. 😊 inşallah tez zamanda geçer
zeynepzeze Cheddar Hemen geçer bebeklerimizden umarım. Çok üzücü oluyor çünkü. Daha küçücükler ya 😞 Aslında araba ile gezmeyi çok seviyor, bakıyor dışarı, öyle huzursuz falan da olmuyor ama bilemiyorum neden tutuyor
Tosbikanne zeynepzeze valla benim bile midem kalkar her arabaya binişimde 🤦♀️hatta arabaya biner binmez o kokusu varsa tamam ben iptal küçücük bebek napsın oğlum 2 yaş 8 aylık oda etkileniyo ama fazla gitmeden Allahtan uykusu geliyo uyuyo