sehererenn Merhaba güzel anneler bugün kızımın 4. Ay aşıları vardı. Gündüz ateş yoktu ama şimdi 37.8 ateşi var. Calpol verdim üstünü incelttim ama git gide çoğalıyor. Ne yapmak lazım? Sizde ateş oldu mu?
Cigdemsenol sehererenn Gecmis olsun. Biz henüz olmadik ama ustte kalsin. Bilgileniriz. Umarim çabucak düşer.
antropologanne sehererenn Bizimde sadece 4., ayda ates olmustu. Calpol vermistim. Sonra inmisti. Üzerinide ince tutun. Emziriyorsaniz bol bol emzirin. Sabaha kadar takipte kalın. Insallah hemencik düşer. Çok gecmis olsin🙏
1Erkekannesiii Biz aşıya gitmeden önce 1 cay kaşığı agrikesici ates düşürücü şurup vermistim aşıdan sonrada birkaç saat sonra tekrar 1 cay kaşığı daha verdim çok şükür ateşi cikmadi
sehererenn 1Erkekannesiii bende böyle diyenleri okuyordum hep. Bugüne kadar ki aşılarında hiç ateş olmayınca boş yere vermeyim diye hiç vermemiştim. Şimdi verdik ama inşallah düşer
1Erkekannesiii sehererenn diğer asilarda bende vermedim ama 4 ay aşısı ates yapar dedi herkes o yüzden vermistim gittigimde hemsirede söylemişti ateşi çıkabilir diye
Zey44 sehererenn kızım da önceki gün oldu ateş olmadı eve gelir gelmez ilaç vermiştim ama iki gün çok huzursuzdu hiç hali yoktu
Zeynepekr sehererenn Bizde aşırı huysuzluk olmuştu ama ebemiz söylemişti ateşi olabilir diye . Calpol vermişsiniz zaten üstünü inceltin atleti ve çorabıyla kalabilir eklem yerlerini de ılık bezle silebilirsiniz düşer Allah’ın izniyle, geçmiş olsun
Minnossu Benim kızıma 2. Ay da 4. Ay da 6. Ay da aşılar ateş yaptı evinizin derecesine göre giydirin üstünü belki biraz daha ince ama üşütmeyin çok calpol verin gece de takip edin ateşini 2 gün sürer sonra geçer rahat olun
Minnossu sehererenn hatırlayamadım yanlış bilgi vermek istemem ama eğer duş aldırma demedilerse aldırabilirsiz