Ayazinannesi3001 Kızlar hamileliğimin ilk gününde bıraktım. Bugün bebeğimin 41. Gunu. Emziriyorum yani. Birtane sigara içmek istiyorum linclemeyin lütfen canım aşırı çekti. Bı yandanda vicdanım el vermiyor. İceyimmi
Sozipek Ayazinannesi3001 merhaba kızım 5 aylık ilk 3 ay ayda sadece 1 tane içtim çok vanım çektiğinde son iki ayda toplasan 5 taneyi geçmemiştir .aslında niyetimde yok öle canım çekince içtim .sende mümkün oldugu kadar az iç derim hem kendin gemde bebeğin için 🤗ha bide içimede çekmedim genelde 😂keyif olsun diye
Mom088 Ayazinannesi3001 biz içme desekte içeceksin… çünkü sigara durduramıyorsun o isteği . Ne kadar az o kadar iyi diyeyim bari
Ayazinannesi3001 YeldaKuzey Görmek istediğim cevap buydu sanırım ama şuan da o kadar vicdanim kötu etkilendim ki çocuğuma ihanet gibi hissediyorum
YeldaKuzey Ayazinannesi3001 1 taneden bişey olmaz bu kadar abartmasınlar eger canın cok istediyse duramıcak gibiysen iç bn içtim sonra uzun bir süre aklıma gelmedi frenledim kendimi. Sütüm kesildi oglum şuan 7 aylık geri başladım 😄
YeldaKuzey Ayazinannesi3001 benim sütüm bastan beri cok azdı zaten canım mama veriyordum cogunlukla dogumdan sonra dikişlerim felan açıldı covid oldum oglum rotadan hastanede yattı baya stresli günler gecirdim zamanla cok azaldı
Babys1 Ayazinannesi3001 hiç tiryaki olmadım hislerinizi anlıyorum ama sigara içip gelip hemen bebeğin ellerini öpüyor kaynanam deliriyorum. Bir kere yüzünü öpmeyin dedim ya ellerini öpmeye başladı. Valla canın istiyor ama bebeğini düşün bence gğzel bir şey değil yani tadı falan güzel olsa iç bi tane diyeceğim. Bir de 1 tane içersen arada içeyim bir şey olmaz diyeceksin. Şimdi şimdi anlamazsın ama ilerde bir zararı mutlaka olır
PrensesZeynep Ayazinannesi3001 bende senin gibi hamileliğimde bırakmistim ve doğumdan 40 gün sonra benimde çok canım çekmişti ve içtim şimdide arada tek tük içiyorum evet kötü bişiy ama napalim insanin canı çekiyo