Gulcan44 Merhaba kızlar bugün reglim son günü ama dünden beri aşırı mide bulantısı var. Halada devam ediyor. Acaba hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum, ama regl oldum. Acaba böyle olan varmı?
Minnaktosbik Gulcan44 hamileyken de regl olunuyor 7aylik olana kadar oldum 😂🤷 iki aylık olana kadar bilemedim belirtide yoktu sadece içime dogdu 🤭ama illaki hamilelik değildir regl olurken oldum olası mide bulantısı yaşarım ve kasık ağrısı belkide öyle biseydir sizde ki de
kaganege Gulcan44 evet olunabiliyor. 6 ayına kadar regl olmuş arkadaşım vardı bu sebepten gebeliği 4.ayında öğrenmişlerdi. Halk arasında üstüne görme deniliyor.
Gulcan44 endlesslove yaa 7 aylık kızım var şuanda düşünmüyorum. Böyle oluncada biraz tedirgin oldum. Kendimide regl oldum hamile değilim diye yatıştırıyorum. Kızımda sadece 1 gün kahverengi leke geldi. Ama bunda baya baya regl oldum, bilemedim ya. Acaba test alsam çıkarmı şuan ?
Erenin_annesiiii Minnaktosbik benden de kahverengi kanama geliyor 4 aydır adet görmüyorum 3 aylık iğne kullandım bıraktım çünkü. Adet söktürücü kullandım 5 gün oldu bırakalı sadece kahverengi kanama var az az gün içerisinde gelen test yaptım evde negatif 2 kere korunmasız ilişkimiz olmuştu acaba kan testi yaptırsam mi daha erkenmi İlk korunmasız ilişkim 16 gün önce 2. Ci korunmasız ilişkim 1 hafta önceydi
Gulcan44 Minnaktosbik yaa 7 aylık kızım var şuanda düşünmüyorum. Böyle oluncada biraz tedirgin oldum. Kendimide regl oldum hamile değilim diye yatıştırıyorum. Kızımda sadece 1 gün kahverengi leke geldi. Ama bunda baya baya regl oldum, bilemedim ya. Acaba test alsam çıkarmı şuan ?
Gulcan44 Erenin_annesiiii yaa 7 aylık kızım var şuanda düşünmüyorum. Böyle oluncada biraz tedirgin oldum. Kendimide regl oldum hamile değilim diye yatıştırıyorum. Kızımda sadece 1 gün kahverengi leke geldi. Ama bunda baya baya regl oldum, bilemedim ya. Acaba test alsam çıkarmı şuan ?
Erenin_annesiiii Gulcan44 Bir kaç gün daha beklesen mi bacım eğer hamileysen geç döllenme olduysa ve Üstüne gördüysen hemen cikmayabilir testte.
endlesslove Gulcan44 Çıkar benim yakınımında böyle olmuştu çok sevdiği bir yiyecekten tiksindi ve hamileymiş
Kamile1903 Gulcan44 sizi endişelendirmek istemem ama 20 aralık da regl olup 26 da bitip 7 ocak da hamile kalmıştım 🙈 üzerine gördüm yani hemen bi test yapın