Fatosaras21 Biri 3 biri 21 aylık iki oğluma sünnet yaptırdık ve eski gelenek tabiki kabul ettiremedim hasteneyi cerrahiyi evde yapıldı gece nasıl bakım yapmalıyım iki krem verdi adam ama uyguladığınız yöntemler var mı acısı geçip kolay iyileşmesi için.
Mom070 Fatosaras21 Extra bir şey yapmadım verilen kremi ve ağrı kesicileri düzenli kullandım. Bir de doktor yazmadı ama batticon kullandım çok çabuk iyileşti. Temiz bakmaya özen gösterin. Çok geçmiş olsun. ❤️
Omertalhaa Fatosaras21cok çok geçmiş olsun bizde cuma günü olduk hâlâ karton bardak koyuyorum bebegim onla rahatladı. Hatta koyunca hemen ayaklandı:) şuan çok iyi iki güne siznkilerde unutur ,.. bize krem falan bisey vermedi. Ağrı kesici ve antibiyotik surup verdi sadece. Dünde yıkandik.
Kirpapatyasi Fatosaras21 canım bizimde dedemiz evde sunnet etti ben esimin atletini kesmistim kucuk bez sekline getirdim iki kremi karıştır beze sur pipisinin uzerine koy her altini actigunda boyle yapacaksn sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin😊
Fatosaras21 Çok ağladılar bende tabi ansızın oldu aniden okuldan alıp geldim çocuğu o şekilde yani arada bir ağlıyorlar ciş yaparken