omerrmoms Canımlar merhaba. Kaç gündür araştırmaktan kafayı yediğim bir üründür kendisi😀😀 taktımmi takıyorum illa almalıyım ama uygun bisey önerir misinz lütfen kampanya bitmeden almalıyım. Illaki vardır uygun alanlar
OzlemAlisa omerrmoms samsung galaxy fit e yada fit 2 uygun fiyatli guzel urun tavsiye ederim. Ama telefonunuzun markasna göre almanz daha saglikli.
Dedinaber omerrmoms mi band 4 kullanıyorum işimi çok rahat görüyor bebek olduğundan beri yanımda telefon tutmuyorum yatarken de evdeyken de. çağrıları gösteriyor titreşime ayarladım ben önemli değilse meşgule ya da sessize alabiliyorum. en çok titreşimli alarm için istemiştim telefon zor oluyordu. adımsayar kalp ritim,hava durumu, baya birsürü özelliği var fiyatı da uygundu. mi band 5 çıktı o kadar memnun değiller arasında fark yok pek.
Sema123- omerrmoms mi bant 4 kullanıyorum eşimde apple watch vardı ama çok gereksiz para diye ondan almadım adım sayar ve telefon aramaları gelsin yeterli benim için işimi görüyor gayette sarjı 2-3 hafta gidiyor hep takmama rağmen
Cagemeg omerrmoms mi band tavsiye ederim Bende 3 ünü kullanıyorum 15 gün şarzı çok rahat gidiyor. Temizlikte, duşta, havuzda hiç bi zaman çıkarmıyorum. Titreşimi baya güzel, hiç bir aramayı kaçırmıyorum, teşefonum sürekli sessizde duruyor. Ben çok memnunum.
omerrmoms OzlemAlisa canım uygun baya uygun olması gerekiyor şuan benim için 70 100 lira gibi ürünler var trendyolda yorumlarda güzel o yüzden sorayim buraya dedim