bilgeeeenur Kızlar bebeğim 600 gram almış bu ay doktor 500 alması normal diyordu sağlık ocağında ki hemşire 600 sınır dedi daha fazla alması lazım 2 saatte bir emzir falan dedi. Bebeğim istedikçe veriyorum ve kendi bırakana kadar emiyo. Yine de sütümü arttırıcak bişeyler arıyorum. Sizin fikriniz nedir hem bebeğin kilosu hemde süt arttırıcı tarif açısından? Şimdiden teşekkür ederim güzel anneler
_BirAnne bilgeeeenur bebeğin kaç aylık ilk bir ayda bana da öyle demişti ama hemenon günde toparladı çok takma kafana
[silindi] bilgeeeenur https://jetimg.com/i/OhA0 https://jetimg.com/i/OgFk Bunu bi sayfada görmüştüm ben denemedim ama fayda gorenler vardi yorumlarda bunun disinda anason ısırgan rezene kimyon karistirip iciyorum arada incir çayı yapiyorum hurma yiyorum e bebekte malt icecek var oda iyi süt yapiyordu canim
Sofyatomasatlas bilgeeeenur süt arttırıcı tarif olayı kandırmacadır. Sütü arttıran tek şey bol bol emzirmek ve bol su içmektir.
Sanem_05 Sütünüzü arttırmak için bol bol emzirin ve bol sıvı tüketin iyice dinlenin🙏 çayların süt arttırdığını sanmıyorum fakat sütün kalitesini arttirabilir tabiki🤗 dereotu, tahin helvası, kuru incir de sütü yağlı yapıyor bire bir denemiş biri olarak 😊
_BirAnne bilgeeeenur bol su rezene anason içebilirsin bana iyi gelmişti hem gaz yapmaz tahin helvası bulgur pilavı önemli olan sütün şarıl şarıl akması deil kalitelisi yağlı olması kilo yapar bide bir memeni bitirene kadar emzir belki sadece önsütü alabiliyordur son süt kilo yapar ben o hatayı yapmıştım ilk ay sütüm çok akıyo diye bi birine bi birine verdim çocuk sadece önsüt alabildi kilo alamadı ve gazı çok oldu 🥺
Ksmn bilgeeeenur çoğu çayı denedim bende faydasını gördüğüm şey kesinlikle bol su uyku ve incir hoşafı günde üç sefer içiyorum gece emzirmeye kalktığım zaman içiyorum sabah göğüslerim taş gibi oluyo
Mavidnz_42 bilgeeeenur ben rezene kullanıyordum canım baya oluyordu. Kendi sütüm yetiyor şuan o yüzden içmiyorum bir dene belki faydasını görürsün. Bu arada çok su tüketmekde yarıyor
Hunilianne bilgeeeenur sutu arttıran tek şey bebektir. Ten temasıdır. Emzirmedir. Pozitif düşüncedir. Sütüm az diye düşünmemektir.