-Eliz Birminikannesi saf zeytınyagı surup bıraz bekletıyorum yumuşuyor bıraz sora duşta yıkarken sampuanlı tarıyorum azalttık gıbı cok sukur
Gamze-S Birminikannesi bize doktor zeytinyap içerisine biraz karbonat bir tanede aspirin ez karıştır sür demişti öneririm 2-3 gün yaptık sürüp beklettin taradım sonrada geçti
BARTUMOM Birminikannesi benim oğlumda 2 buçuk aylık bizdede yoğun olarak vardı bebe yağı sürüp sık dişli tarakla tersine taradım 2 gün bugünde duş aldırdım yok denecek kadar azaldı
minnakleblebi Bebeğim çok küçükken olmuştu. 3-4 eylıkken. Banyodan yarım saat evvel iyice zeytinyağı sürüyordum. Banyodan sonra tersine tarıyordum bastırmadan. Öyle geçti iki üç banyoda
Nilsu20 Zeytinyağı karbonatı çırpıp bölgeye sürün. 10 dk beklettikten sonra güzel yıkayın ve çıkınc çol bastırmadan tarayın. Pul pul hepsi dökülüyoe. Bizi. Dr önermişti tek seferde geçti hepsi. Geçmeze ilaç şampuan deneriz demişti gerek kalmadı 🥰
Eceberk Dün sordum doktoruma ama denemedim bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırıp sürüp 2 3 dakika bekletmemi söyledi bunu yapıpta geçmeyen duymadım dedi. Banyo gününde deneyeceğim bende
Bebegimm1 Birminikannesi ben saf zeytinyag denedim gecmedi tetikledi hatta. sonra bu yaziyi okudum zeytinyag surmedim asla hindistan cevizi yagini aldım dün basladim kabukları atmaya basladı geciriyor şuan
Maviss1525 Birminikannesi Banyodan önce zeytinyağı sürüyorum iyice emene kadar bekletiyorum banyo sonrasıda zeytinyağı sürüyorum her emzirdiğimdede anne sütü sürüyorum çok şükür geçti 🙂