Nur98 Merhaba anneler kandiliniz mübarek olsun🤲🏻 Bim e gelen ankastre setlerde alan varmı acaba memnun mu bu ay yine kumtel geliyormuş fırını nasıl, pişirimi güzel oluyor mu fikirlerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler 💐😇
Mervemm Nur98 ben kiracıyım içinde ankastre set vardı hiç sevmiyorum pişirmesi hiç güzel değil yerim olsa fırın alırım birtane daha o derece
mira___ Nur98 merhaba. Ben koçtaştan kumtel marka aldım ama bana punto gönderdiler 2 haftadır kullanıyorum. Pişirimi felan güzel. 1500 e aldım setini
Nur98 Mervemm vestel güzel diyorlar ama bilmiyorum fırın cok önemli ya suanki fırınım 40 saatte pişiriyor eşit pişmiyor 🙈
Nur98 ozgiltrr tesekkür ederim fırın cok önemli iyi olmayınca eziyet haline dönüyor fırında birsey yapmak 🌼
Hamza123 Nur98 ben kullanıyorum memnunum sadece benim fırın ızgaralı fanlı degil aynı anda 2 tepsi pişiremiyorum
Mom104 Nur98 Ya iğrenç birşey sakın almayın müteahhit kimseye sormadan kumtel alıp takmış iğrenç birşey hiç memnun değilim arçeliğin normal fırınını alıp balkonuma koydum onu kullanıyorum 😏