uykusuzMoMm aynı dertten muzdaribiz. Yaklaşık 2.5 aydır yüzümüzde kırmız benekler hatta yer yer kanamalar oldu. 3 kere doktora gittik. İlki hametan ve fucudin krem verdi kullandım biraz geçer gibi oldu sonra yine aynı. 2. Doktorumuz kendi doktorumuz oda 2 haftalık diyet uygulamamı söyledi sadece anne sütü alıyor bebeğim. Süt, süt ürünleri ve yumurtayı 2 hafta yemedim yine değişen bişeu olmadı. 3. Olarak Ankara’ya annemlere ziyarete geldim burdaki Sami ulus çocuk hastanesine götürdüm. Atopik egzama gibi duruyor kakasında alerji belirtisi yok gibi dedi hipokort krem ve eczanede yaptırmam gereken bir krem tarifi yazdı reçeteye hipokortu 5 gün kullan günde bir defa ince bir tabaka sür dedi öyle yaptım diğer karışımı da günde 3 defa sürdüm. Şükür eski haline göre iyi ama hala tam olarak geçmiş değil kendi doktorumuza telefon ettim geldğinizde bi kan testi yapalım ne ne değil öğrenelim dedi ama bu 2.5 ay boyunca bebeğim sürekli yüzü kaşındığı için yüzünü çizip durdu bu arada 5 ay 5 günlüğüz.