Elmalipankek 9+14 günlük oğlum bugün ilk kez by by yaptı hep bekliyordum ne zaman yapacak diye enşeliydim kandil hediyesi verdi bana ♥️♥️
3MelekAnnesi3 Elmalipankek ahh ne güzel ben gibi en ufak seylere heyecan yapan annesini sizde bizde 11 bucuk aylıgız öpücük atıyordu ama beni yanağımdan öpmüyordu bugun öptü nasıl havalara uctum böyle herkesi arayıp anlatasım geldi 😊😊😊❤️❤️
Minnakseven Elmalipankek çok tatlı oluyolar yaa benim kızımda 9 ay 10 günlük biri maske takınca hemen bay bay yapıyo 🙄 gülsem mi ağlasam mı sıkıldım pandemiden
Elmalipankek Monaroka aaa teşekkür ederim 🥰 gözlerim doldu sadece öok mutlu oldum sanki hiiç yapmaya akmış gibi geliyordu
Monaroka Elmalipankek zamanla oluyor hepsi ya biz biraz aceleciyiz. Ben de yürümesini dört gözle bekliyorum
Elmalipankek Minnakseven evet ya çok çok tatlıydı bugün gözümde maşaAllah 🥰 sevinin bence by by yapmasını bekleyen annler var yapıyor en azından diye 🥰
Elmalipankek 3MelekAnnesi3 evet bugün 1 saat bay bay için uğraştım aldım sonucumu şükür 🥰sıra alkışta
3MelekAnnesi3 Elmalipankek ayyy merek etmeyin sizdeki azim minikteki ögrneme gayreti hemencik görürsünüz alkışı😊