Fadikfs Avent emzik kullanıyoruz 6-18alıcam ama erkek yok hiç biryerde neden ki var mı aldığınız bir yer
CerenSelim Fadikfs bende arıyorum kuzenimde arıyor ama avent karaborsa olmuş resmen olan ürünlerinede zam yapıp duruyorlar. E bebekte ucu aventin aynısı olan emzikler var onlardan alabilirsin
Ftmsrt CerenSelim ben aldım e bebekten onu e bebeğin kendi markası nasılsa tutmadı onu aventi tutuyor sadece.
elif_07 Ftmsrt benimki 2,5 aylık. Avent 0-6 ay almıştım. Bir ay kadar çok güzel emdi. Sonra bayadır vermemiştim. Başka da almadı emziği. Öğürüyo alınca. Diliyle ittiriyor. Tekrar almasını nasıl sağlarım? Ya da ucuz bi emzik mi deniyim?
Ftmsrt elif_07 wee nin damaklısını tutuyorlarmış onu denemedim damaksız daha iyi geliyor bana. Emziğin ucunu Medine hurmasına sürüp verdim 3 gün günde 1 kere 🙈
elif_07 Ftmsrt bizim tiryak var ona batırıp veriyorum tadını alıyo bitiriyo sonra pırt diye tükürüyor 😂
Ftmsrt elif_07 onu ilk defa duydum 😀 siz Medine hurmasını deneyin hem şifa olsun deyip veriyorum ben 😀
elif_07 Ftmsrt tatlı bişey baharatlardan oluşuyor. Sanırım sadece bizim bölgede kullanılıyor. Eskiden daha çok verirlermiş büyüklerimiz bize. Şimdi kullanan çok az. Arı akrep vs. sokmalarına karşı dirençli yapıyor derler. Bende kullanmışım.
elif_07 Ftmsrt aktarlarda satılıyor. Reçetesi yok diye genelde doktorlar önermez. Ben bazen susturmak için kullanıyorum. Bazen dışarı çoksarlarmış ağlıyo o zaman millet bize bakmasın diye emziği batırıp veriyorum. 😂Kısa süreli işe yarıyor.