1234dogus Alllah rizasi icn napmam gerekiyor her mamayi denedim elimden geleni yaptim Gogsumu tutmuyor kendini geri itiyor agliyor ciglik atiyor napabilirim ya kafayi yiecem 10 gun sonra 5 aylik olck
ikizminikler 1234dogus sağıp verin en kötüsü sütünüz bitmesin hemde içsin 🤷🏻♀️ Sonradan mı böyle oldu
Bsraanur 1234dogus iki günlük bi durumsa üzmeyin kendinizi belki diş çıkarıyordur benim bebeğimde 3 aylıkken öyleydi ancak uyku arasında emiyordu üstelemedim meme reddi olmasın diye teklif edin almazsa bırakın aç olunca illaki alır.
Nadire45 1234dogus neden ittiğini hiç düşündün mü belki sütün gelirken tazikli geliyor belki de yanlış pozisyonda emziriyorsundur belki de yediklerinden kaynaklıdır sütünün tadı değiştiği için itiyor ağlıyordur
Beyzasmom 1234dogus benim bebeğimde çok sıkıntılı silikon uç la emziriyorum bi göğsümü silikonla tutuyor diğerini silikonsuz tutmadığı zaman emzik veriyorum sakinleşince hemen çekip göğsümü veriyorum öyle öyle içiyor zorla valla Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni
1234dogus ikizminikler evet cok kotuyum ya elimden geleni yapiyorum biboranda tutmuyor agzina sıkıyorum yeterki ac kalmsin die ama zar zor 2 gunduri oyle
1234dogus Nadire45 kuzum 2 gundur boyle huysuz veriyorum almiyor gogsumu hep ayni pozisyinda emziriyorum dogru pozusyonda ogle 1 emmdi hala saat kac olmus almdi 6 saat ustu oluyor
Bsraanur 1234dogus atak veya diş olma ihtimali olabilir çünkü benim bebeğim 3 buçuk aylıkken böyle oldu ve bi kaç gün sonra diş geldi