elfymn Eloo53 benimde oğlum 3 ay 16 günlük aynı şey bende de var 🤦🏻♀️ Sakinleşmesini bekliyorum ,ısrar etmiyorum ,gönlünü yapıyorum almazsa bile 3 saatte falan acıktığı için mecburen abanıyo memeye 🤷🏻♀️
Ayre11 Eloo53 emmedigi zamanlarda gogsunuzu sağın lütfen sütünüz azalmasin aksine artsın Sagdiginizi kasikla ya da enjektorle verebilirsiniz kesinlikle biberon kullanmayın Emzireceginiz zamanı iyi belirleyin çok yorgun olmamalı çok ağlıyor olmamalı çok ağlıyorsa ten tene temas ile sakinleştirip o şekilde deneyin emzirme pozisyonlarini da deneyebilirsiniz kesinlikle pes etmeyin sürekli deneyin siz stres yapmayın anında hissediyorlar onlar da stresleniyorlar
Babylove Eloo53 Önce meme reddine neyin sebep olduğunu bulmalısınız. Bizim ki gazdan kaynaklıydı mesela. Ona göre bi çözüm yolu bulurdunuz
Tugcealp Eloo53 canım atak dönemi ayni zamanda bizim de oldu sütümü sağdim uyanıkken kaşıkla içirdim az biraz aç kalmasin diye sonra uyutup uyku da emzirdim şimdi şükür geçti
Eloo53 elfymn yok üç saatte bir de almıyor hiç istemiyor sadece uyurken alıyor ondada hiç beslenemiyor gibi geliyor😞
elfymn Eloo53 hadi ya ☹️ Şey yap canım evde olabildiğince ten tene temas yap . Ben evde atletle geziyorum hepte kucağımda çocuk ,birazda koynunda yatır kokunu alsın belki o işe yarar . Canını hiç sıkma annesi sütün azalır bak
Fatmayuvali47 Aşırı Gaz Sancısı Olduğu İçin Yapıyo Benimde Kızım Öyle Hiç Sıkma Sakinleşsin Öyle Emdir Yada Göğsüne pekmez koy çok az bak nasıl emiyor dene bunu banada söyle ❤️