emirin_annesi20 Kızlar oğlum 9 aylık, 11 kilo 500 gram boyu 75 cm Mama yemeyi bıraktı bir türlü yediremiyorum, emiyor ve ek gıda alıyor, ama daha küçük diye mamayı bıraktırmak istemiyorum, nasıl yedirebilirim mamayı sizce?
Berilinannesi_ emirin_annesi20 Biberon kullanmıyorsa kaşıkla verebilirsin, ek gıda aldığı için kaşığa alışıktır zaten. Biraz uzun sürer ama içer en azından.
Baybymucize emirin_annesi20 canım bebeğin aslında iyilik yapmış biberonla mama dişlere zarar verebilir miş en kısa zamanda biberonsuz öğretin diyor mamaların üstünde benm kızımda mama içiyor ama 2aylık daha
Kumsal25 emirin_annesi20 bizim bebkte öle 6 aylık tutmuyor 3,5 aydan beri zorluyor tutmuyor emmeside uyucagı zaman istiyor alerji değil dmi bebeğiniz
emirin_annesi20 Berilinannesi_ Kaşıkla hiç denemedim ama deniycem, biberonla içmiyor, suyu bile zorla içiriyorum biberonla
Berilinannesi_ emirin_annesi20 Bazı bebekler tutmuyor maalesef ama bi tanıdığım da biberon almadığı için kızına kaşıkla veriyor. O şekilde içtiğini söylemişti, bi deneyin isterseniz.
Esra12 emirin_annesi20 tabikide iyi hatta fazla bile benim oğlumdur 11.5 kilo ben sadece ek gıda be emziriyorum hiç mama vermedim
emirin_annesi20 Baybymucize kaşık la da denedim az önce ama icmiyor, sanırım ek gıdaların tadını alınca sevmedi mamayı, ama suyu bile içmiyor biberonla kaşıkla yada bardakla içiriyorum