Yesilimm Merhaba Anneler🌹 Bebeğim henüz 4 ay 10günlük mama masası almak istiyorum ama kaynanam ne gerek var yürüteçle yedirirsin diyor😀 olur mu ki sizce?
BirVeraAnnesi35 Yesilimm yürüteçe bindirmeniz bile hata. Doktorlar ısrarla bindirmeyin diyorlar yinede siz bilirsiniz tabi ama mama sandalyesi hayat kurtarır diyorumm çok işe yarıyor hele ki büyüdükçe
Rules Yesilimm hahah çok yaratıcıymış. Kız kaynana na ne bakıyon al masasız olur mu. Siz yerde yediğiniz için almak istemiyorsan eğer sen iş yaparken ona koyarsın oyalanıyor çocuk. Ayrıca yürüteç çok zararlı doktorlar yürüteç yerine yürüme arkadaşı öneriyor
CaglaCeylin Ne cahilik. Ona danismaniz hata. Ilerde sofraya sizinle oturup ögrenecek onudami yürücetle yapacakmissiniz? 8 aylik olsun alirsiniz
Yesilimm Rules Öyledir benimki😀 Kızzz ben ona bakarmıyım hiç😀😀😀 Şaşırdım sadece sorayım istedim🤭 Teşekkür ederim🌹
BirVeraAnnesi35 Yesilimm ayak uçlarına basmaya alışıyorlar canım birde omurga eğriliğin den ayak yapısı bozukluğuna kadar birsürü şey saydı doktorumuz araştırın sizde doktorların nerdeyse hepsi karşıdır yürüteçe ben hiç bindirmedim oyuzden