Ahsenolgun Bebeğim 2 ay 26 günlük iki gündür doğru düzgün uyumuyor. Uyurken sıçrayıp ,elini ayağını çekerek , canı yanar gibi ağlayarak uyanıyor. Gece de gündüz de bu şekilde neden olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
mlsmrtgl Ahsenolgun kundak yapmanızı tavsiye ederim. Bize doktorumuz 3 ay kundak tavsiye etti. Oğlum uykuda sıçrayıp ağlayarak uyanıyordu. Uykusu bölününce daha da huysuzlanıyordu.
Dermanhisman123 Ahsenolgun canim benim oğlumda 8 ay 16 günlük suan 6.aya kadar hep öyleydi birde canim idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde birde sunnet olduğunda bunlar daha da artmıştı ağrısı olduğu için eger baktın cok ağlıyor ise huzursuzsa idrar testi yaptirmani öneririm benim oglum 2 bucuk aylıkken farketti doktorlar o da atesi 38 bucuk olmuştu doktora götürdük meğer cpcugum idrar yolu enfeksiyonu geciriyormus
Ahsenolgun Benim kızım doğduğu günden beri kundak yaptırmıyor, yapınca avazı çıktığı kadar ağlıyor. Normalde böyle bir durum yoktu. İki gündür bu şekilde sanki bir yeri ağrıyor gibi ama anlayamadım
Ahsenolgun Dermanhisman123 teşekkür ederim yeni gördüm mesajınızı çok şükür şimdi iyi ama o günün ertesi günü çok kötüydü kustu falan herhalde üşüttü