Gratel Okullar 2 temmuza uzatılırsa nasıl bir planlama yapmayı düşünüyorsunuz ücretsiz izinde olanlar veya ücretsiz izin alacak olanlar? 15 inden 15 ine ücrtsix izin oluyor diye biliyorum temmzu 15 e kadr izne ayrılsak ağustos maaşını alabiliyor muyuz?
Swtlna 15inden 15ine olmuyor, başlatma ve bitirme tarihini tamamen siz belirliyorsunuz ve evet ağustos maaşını alabilirsiniz. 2 yıldır ücretsiz izindeyim 22 martta bitiyor iznim
Gratel Swtlna yani bana 15 inden 15 ine al dediler maaş sorunu olmaması için ama maaşı nasıl ayarlıyorlar o zmn ??
Ayprens Gratel hayır öyle bişey yok 15inde maaş alıp yarılamazsınız maaşınız yatmadan hatta düzenlenmeden daha muhasebe maaşları yapmadan ayrılmanız lazım aksi halde maaşı fazlasıyla geri alıyorlar
Ayprens Gratel örneğin bizde ayın 3-5 arası maaşları yapıyorlar bundan önce dilekçe vermem gerekir ayrılacaksam
Swtlna Gratel gün hesabı yapıyorlar 15inde başlamadığım için 7 günlük kesinti olacak, onlara hesaplamak zor gelmiş anlaşılan
Gratel Ayın 15 inde dilekçe vereceğim demedim biliyorum ay başında dilekçe verileceğini ayrılış tarihi ayın 15 inden 15 ine mi diye sormuştum