ilkemahsen tecrübeli anneler kızım bi bucuk aylık sütüm doyurmuyo galiba emiyor sonra baslıyo aglamaya aranıyo mamayı yedikten sonra uyuyor sütümün doyurması icin neler yapabilirim neler tüketmeliyim
Sevim_keles ilkemahsen hoşaf yap kuru incir kuru dut kuru kayısı kuru üzüm bunları kaynat şekersiz günde 4 kase ic baya işe yarıyor tahin bulgur soğan bunlarda
Kelebegimmmm ilkemahsen yiyeck içecekle sütün ilgisi yok. Boşuna yıpranmayın. Düzenli kilo alıyrsa doyuyrdr. Her annenin sütü bebeğine göre üretiliyr
elif_07 ilkemahsen marketlerde anne çayı satılıyor. Hem içinde rezene de var. Deneyebilirsiniz. Bir de yulaf da süt yapıyor. Sütle pişir biraz bal ekle üzerini istediğin kuruyemişle süsle yiyebilirsin ara öğün ya da kahvaltı olarak.
elif_07 ilkemahsen lifalif yulaf var her markette bulabilirsin sütle ocakta pişir yulaflar yumuşayana kadar. Bir küçük kase bile yeter. Sonra bir tatlı kaşığı balla tatlandırabilirsin. Kuru incirleri küçük küçük doğra üzerine serpiştir. Kuruyemişler de süt yapar. Özellikle incir olanını okumuştum.
anneoldumkiben ilkemahsen et yemeğe çalış. Benim bebeğim de 4. Ay az kilo almaya başladı.Multivitamin aldım sonra ben ocean mummy diye birşey. Onla alakalı bilmem ama kullandığım ay bebeğim az da olsa kilo almştı
ilkemahsen dygmom canım benim rabbim yardımcımız olsun benim sütüm esimin ailesi yüzünden azaldı bi gögsümdede tamamen bitti 😥 hem maddi olarak hemde cocugun saglıgı bagısıklıgı icin anne sütü en iyisi emzirmk icin elimden geleni yapıorm ins sennde isine yarar bu bilgiler
ZeyAk @ilkemahsen merhaba tahin helva tüketin sütünüzün hemen arttığını göreceksiniz. İbrahim Saraçoğlu önermişti gerçekten de çok faydasını gördüm inşallah size de fayda sağlar