Aysenurbuglem 1.5 aylık bebeğim var emziriyorum maden suyu içsem onda gaz yapar mı?.. Bazıları yapar diyor bazıları çok iyi geliyor diyor deneyimli olanlar var mı?
ant331 Aysenurbuglem yok canım ona niye gaz yapsın iç tabikide ama sadece soğuk içme soğuk sancı yapar çünkü. Birde ben süt yapar diye biliyorum sodanin
Tospikkkk Aysenurbuglem meme reddi yaşadık bebegimle emzirme danışmanından destek aldım gaz konusunda nelere dikkat etmeliyim neler yiyip içmeliyim dedim herşey serbest bu mutfakta ne pişiyorsa siz yiyin ki onunda vucudu alışsın dedi bende yiyorum artık bilmiyorum yanlış mı yapıyorum 🤷♀️
Aysenurbuglem Tospikkkk mesela kuru fasulyr felan çok gaz yapıyor o nedenle hiç yiyemiyorum ben.. Sizde gaz yapmadımı nası yediniz
Tospikkkk Aysenurbuglem gaz yapar dedikleri çoğu şeyi yedim değişik bişey olmadı bebekte ama kuru fasulye yemedim henüz 🥰
Fulyaalinmina Aysenurbuglem hayır neden bebeğe gaz yapsın maden suyu size gaz yapıyor mu size gaz yapan şeyler direk bebeğe gaz yapar ayrıca gazlı bir bebekse ne yapsan da gaz olur alerjiniz yoksa çokta bunu onu yemeyim yapmayın