Sulem Mrb canlar slpy bez kullsniyorum pisik yapmis hepte dikkat ettim onerebilecrginiz bi bebek bezi varmi uygun bütceye uygun
yademila-48 Sulem prima ile bim bezi kullanıyorum ilisinden de çok memnunum hadda bu gidişle prima almayacağım bile denemelik bim almıştı eşim aşırı güzelmiş onca paraya gerek yok aslında 🤷♀️
Alanbebek Sulem canm slepyy bende kullandım hiç memnun kalmadım gercekten cok kötü bir bez artı lastlık izi cok yapıyor sızdırıyo 💩 taşırıyor hergun üst degiştiriyodum valla sımdı hıc ogle problemım yok cok şükür
yademila-48 Sulem heps var canım çok efsane gerçekten adı jelly mili gibi birşey. 😂😂😂 paketi atmışım da bakamıyorum 😅😅
Fundakara Sulem jenny will bezin adı bende doğduğundan beri kullanıyorum 2 buçuk aylık bebeğim pişik olmadı taşma da olmuyor yumuşak memnunum çok da uygun her numarası var
yademila-48 Sulem aynen eşime o ucuz kötüdür derdim hep almadan önce valla prima popoda bazen iz bile yapıyor ama bim hiç birley ve efsane kokuyor 😂😂😂
Prensannemm Sulem önce bende sleepy kullanıyodum lastik izi yapıyordu bim bezi Jenny vill aldım çok iyi sızdırma yok iz yok