1Deniz Aylik kontorle gittik ve kan verdik tiroidimiz yuksek cikmis biraz doktor tekrar çağırdı nr gibi sorunlar olur bilgisi olan var mi
Gunesay 1Deniz rike-nile-aro bedensel ve zeka olarak gelişim için tiroid değerleri önem arz ediyo. Yüksek ihtimal ilaç tedavisi başlayacaktır doktor. Düzenli takip ve ilaç kullanımı ile basitçe tedavi ediliyor. Geçmiş olsun 💐
PaaPiis 1Deniz eğer hamile iseniz ilaç veriyor sabahları aç karnına içiyorsunuz benim de hep vardı değer olarak 10 çıkıyordu ama bir sorun olmadı.önemli olan hergün aynı saatte düzenli ilacı kullanmak.geçmiş olsun.
Sesa 1Deniz benim de hamileliğimin 3 ayında tireoitim çıkmıştı beni dahiliyeye gönderdiler 8. Ayıma kadar propcil kullandım sabahları eğer treoitler kontrol edilmezse kötü sonuçlar dopurabiliyor bebeğim şuan 1 yaşına girdi
Gunesay 1Deniz tsh ve ft4 değerlerine göre doz ayarlaması yapılıyor. Aylık kontrol demişsiniz hamilelik mi yoksa bebek periyodik kontrol mü tam anlamadım ama ilaç kullanımı ile normal değer arasına geliyor. Endişe etmeyin o yüzden.
rike-nile-aro 1Deniz kaç çıktı sizin biz 8,5 aylığız doğduğunda normaldi. 2 ay önce benim yüksek çıktı ilaç başladım acaba bende ki yükseklik sütünden bebeğime mi geçti diye şüpheleniyorum
1Deniz rike-nile-aro tam olarak bilmiyorum doktorumuzu telefonla arayarak ogrendik yarin icin gelmemi soyledi ogrenirsem yazarim