sonsuz17 kullanan var mı, Kaç Kere sürüyorsunuz, lekeler için falan yan etki yapar mı? Yani ilk defa kullanacağım
Seherronya sonsuz17 yan etkisi yok canım güzel nemlendiriyo ama ben tabi düzenli kullanmadım hiç hergün sürmek lazım.
boncuk- sonsuz17 onun yerine sağlık ocağında aile hekimine deseydin sana madecassol yazsaydı kuzum, daha uygun ve daha etkili
sonsuz17 Seherronya düzenli kullanalım bakalım nasıl olucak 😊 sabah akşam mı güneşe çıkılıyor mu öyle
sonsuz17 boncuk- biliyorum ama bu kremin yan etkisi yok Madecassol yüz kızartıyor soyuyor yanma ihtimali var korktum madelep kremde öyle bir şey görülmüyor yine de iki gündür Kızılcık bir bölgeme sürüyorum Deneme amaçlı
Gul9 boncuk- madecassolu bende kullanıyorum daha faydasını göremedim kızarıklık oluyor ama soyulmadi. Can sıkıcı lekelerimden kurtulmak istiyorum.
boncuk- Ki zaten Selin ciğerci de madecassol den esinlenip çıkardı madeleb i .. önce madecassol ü almak istedi firmayla anlaşamayınca muadilini piyasaya daha fahiş fiyatta sürdü ..