Nurci Kızlar oğlum 2 ay 8 günlük gece uykumuz düzene girdi akşam 10 da uyuyor gece 3 de uyanıyor emiyor 3 buçukta yatıyor 5 buçukta uyanıyor tekrar emdikten sonra uyuyor 7 de uyanıyor 9 a kadar 1 sefer 10-15 dk uyuyor daha sonrasında uyku yok emziriyorum sallıyorum oyun halısında oyalıyorum ama yok arada dalıyor 5 dk sürmüyor uykusu akşam 7-8 e kadar böyle gidiyor gündüz uykusu için var mı önereceğiniz yöntemler çok yoruluyorum neyi yanlış yapıyorum yardım lütfen 🙏🏻
Ftmsnny Nurci ben şöyle yapıyorum öğrendiğim kadarıyla uyku perdesi denilen birşey var 1,5 2 saati geçmeden tekrar uykuya yatırıyorsun. Mesela kızım bugün 08:00 de kalktı şuan 09:30 uyuyor 10:30 da uyandı diyelim 12:00 de geri uyuyacak.
Mmbd Nurci gece uykusuna gecer gibi kendi yatagina koyun odasini karartin biraz uykusu zaten geldiyse biraz mizmizlanir sonra kendi dalar biz e gunduz uyumuyorduk hic
Nurci Deletedmom324 odasında yatırıyorum perde herzman kapalı ama olmuyor uykuya tam dalamıyor ayağımda sallıyorum yatağında sallıyorum kucağımda gezdiriyorum emzik veriyorum atıyor beni emerken uyuyor kendisi mememi ağzından atıyor 2 Dk sonra uyanıyor 🤷♀️
Nurci Ftmsnny uyusa bile 5 dk da uyanıyor 🤷♀️ Bugün beni şaşırttı emdikten sonra benim yanıma yatırdım kendi kendine uyudu ama yarım saat sonra açtı gözü