Berfinyesiltepe Kızlar dört aylık bir kızım var. Çok aşırı ağlıyor her akşam saat 6dan sonra napacagimi bilmiyorum Çok sinirleniyorum ve yorgun düşüyorum. Çocuğumu nasıl sakinleştirip uyutabilirim
SalmanovNergiz Berfinyesiltepe kulak agrisi ola bilirmi acaba doktorunuza gosterdinizmi cocugunuzu?cunku benim kizimda akwamlari aglamaya bawlardi hatta gece boyu uyumazdi kulak agrisi varmiw tedavi olundukdan sora iyiyiz wimdi cok wukur.
Berfinyesiltepe Morfrenk gun icin de birkaç kez uyuyor ama 15 dakika uyuyor en fazla aksam ⅚ dan sonra başlıyor gece 12ye kadar ağlıyor sonra uyuyor mahvoluyorum
Morfrenk Berfinyesiltepe çokta erken kalkıyormuş normal değil ya bu durum ya da uykusunu alamadığından mı hırçınlaşıyor ne. YouTube da Osman gönülal uyku düzeni var ona baksana Bi yavrum saatleri Bi kaydırmaya çalış biraz
Berfinyesiltepe SalmanovNergiz kulagi akıyor doktor normal dedi ya bilmiyorum o kadar yoruluyorum ki ilk cocuk cok zor 😔😔😔
EbrarZehram Berfinyesiltepe gaz sorunu hala bitmemiş gibi gaz damlaniz varsa devam edin ben tekrar başladım rahatladı benimde sabah ve akşam hergun aynı saatte ağlamaları vardi
SalmanovNergiz Berfinyesiltepe allah yardimcin olsun kardewim cocuk buyutmek zor iwte napalim.genellikle cocuklar bir kulak agrisina aglar bide gaz sancisina ikisinden biri olmali kulak agrisini kontrol edin kendiniz diyilse gazini cikarmaya caliwin.
Berfinyesiltepe EbrarZehram o da olabilir. Konuşamıyor herseye ağlıyor huysuz huzursuz buyumeyecek boyle giderse. Ben damlaya devam edeyim bakim biraz daha
Berfinyesiltepe Morfrenk doktora anlattım bunlari normal diyor ağlayan bebek sağlıklı bebek olurmuş. Birde üstüne cok pimpiriklisin dedi bir daha da gitmek istemedim
Morfrenk Berfinyesiltepe doktorunu değiştir yavrum, uyku saatini kaçırıyorsun da acaba sonra uykuya mı hırçınlaşıyor sen 2 3 gün hangi saatlerde ağlıyor napıyor Bi not defterine kaydet telefonda tamam mi. Sonra o saatler gelmeden uykuya geçirmeye çalış bakalım nspıcsk
SalmanovNergiz Berfinyesiltepe kulagina cok basmadan dokun oynat aglamasi artiyorsa agrisi var demekki
Berfinyesiltepe Morfrenk cok canımı sıktı. Heralde beni cocuk diye gördü herseyi büyütüyorsunuz pimpiriklisin diyor ilk çocuğum ilk deneyim napabilrim sanki . Değişecem allahin izni ile