mhk2301 Arkadaşlar merhaba 45 günlük bebeğim bundan iki gün öncesine kadar geceleri asla uyumazken iki gecedir uyanamıyor gözleri açılınca biraz bakıp uyuyakalıyor. Daha önce böyle bir şey olmadığı için telaş yaptım bilgisi olan var mı?
Mmbd mhk2301 gece gunduz ayrimi baslamis cnm benim oglum da gece emmek icin uyanir ama gozlerini hic acmaz... Dakar tum gece uyanmamasi Iyi degil beskenmesi gerek eger tek emziriosaniz Max 3 saate bezini acin uyanir
ikikizannesi mhk2301 gece gunduz ayrimi yapiyor isik kapali oldgu icin tekrsr uykuya daliyor cunku ilgisini cekecek birsey yok
Mercimek2 mhk2301 hiç yyanmadğnda az soyun besliyrcksnz bezini açın hiç şeyyspöıoyr bacağına az ıslsk mendili ağrğn burnuna dıçojun azıck sık geçmiştr ama drnuza danışn sarılk için ilkhafta önemşymş sarılkta sanırm sonra değer düşğyrnş
mhk2301 Bsrm o kadar sıkıntılı geceden sonra birden bu şekil görünce panikledim. Şimdi rahatladım çok teşekkür ediyorum
mhk2301 Mmbd oh çok şükür rahatladım. Karnı acıkınca uyanıyor allahtan. Çok gazlı ve sıkıntılı geçmişti birden değişim olunca afalladım