Belissimo Kızlar kızım 5 ay 26 günlük. Bundan önceki 2 aydır güzel bir düzen oturtmuştum uyku saatleri gündüz vakit geçirmeler yeme içme... 1 haftadır herşey alt üst oldu. Kucakta durmuyor yatarak durmuyor oyuncaklara bakmıyor arada bebek şarkıları açardım dinlemiyor mama içerken bir biberon mama 5 kerede bitiyor biberonun ucunu ısırıyor sinirleniyor hiç bişey ilgisini çekmiyor hep ıkınır gibi kendini kıpkırmızı yapıyor nefesini tutar gibi. Homurdanıyor kendini kasıyor. Uykuya zor geçiyor garip huylar türedi. Diş zamanı geldi sanırım diyorum ama ateş ishal ya da dişte şişkinlik yok.. 2 günde bir kaka yapıyor salya akıtıyor eller ağızda ama bnlar 2 aydır var. Ne oldu bu cocuğa günü akşam edemiyoruz memnuniyetsizlikten...
Poncique Belissimo benimki de aynı (6 aylık) çareyi sokakta buldum. Krize girdikçe sokağa çıkarıyorum yarım saat bile fayda ediyo. Bebek arabası almıyorum çoğu zaman kanguruda gezidiriyorum. Benim de kafam dağılmış oluyo biraz yoksa sabrımı zorluyo baya.
Belissimo Poncique ben de bugün ilk defa dışarı çıkardım salıncağa bindirdim sustu durdu diş mi yoksa bi dönemmi sadece bilmiyorum offff