Sevgilimmm Hayırlı kandiller herkese 💐 çift yönlü hafif baston Bebek Arabası arıyorum. Çok model var ve kafam karıştı , kimi 7 kilo kimi 5 kilo . Siz hangi modeli kullaniyorsunuz? Çift yönlü ve hafif olması önemli benim için..tabi katlanirsa da süper olur 😊
tekgamzelimm Sevgilimmm kızımın ki kidgo markalı baston Bebek arabası, miniço dan 300 tl ya aldık çok da memnunum hemde travel sistem ve katlanıyor
esrauner Ben maclaren techno arc kullaniyorum. Baston tipi. Tek eksi yani tek yonlu olmasi genel olarak cok kullanisli cok memnunum
Sevgilimmm esrauner aslında bende travel sistem var. Onu satıp kabin ya da baston istiyorum. Tekrar bebeğim olursa kullanmak için çift yönlü arıyorum . McLaren biraz pahalı sanırım
Berenkooommm Sevgilimmm kabin boy 300 tlye almıştım civilden baby force kabin boyda indirimden aldım beneto
Sevgilimmm Berenkooommm memnun musunuz? Sizce yenidoğan bir bebek de kullanabilir mi ve son sorum kolay katlanıyor mu😊
Sevgilimmm tekgamzelimm bende de katlanan travel sistem var aslında çok memnunum ama baston bebek arabalarında aklım daha hafif oluyor. Teşekkür ederim cevabınız için