Epifenomen-gkc Herkese günaydın 😊 Kızım 4ay19günlük. Az önceki kakasında siyah siyah noktadan biraz büyük parçacık gibi şeyler gördüm. Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? Kabız değil, her zamanki kıvamda ama ilk defa bu siyah şeyleri görüyorum
Efeesrsy Epifenomen-gkc merhaba, beklemiş kakada aynı şekilde gelir. Her zamanki saatinde yapmadıysa o şekilde olabiliyor.
arzubayram_ Epifenomen-gkc benim kızımda 5 ay 23 günlük 5 gündür yapmıyordu şimdi dediğiniz yaptı siyah siyah şeyler var içinde bende bestiron kullaniyrm damla
Mericmoms Epifenomen-gkc merhaba benimde oglum 4ay20 gunluk dediğiniz gibi kakada siyah noktalardan var ilk defa gordum neyin nesi anlamadim dr kontrolune kadar bekliycem takip ediyorum suan.sizin nasil oldu gecti mi? Nedenini bulabildiniz mi
Epifenomen-gkc Ikrazumra19 hayır hiç vermedim. KubrAyhanYigit hayır onu kullanmıyorum yaklaşık 20 gündür ocean microfer kullanıyorum ama hiç yapmamıştı sonradan da olur mu böyle? Japonprenses kan ilacı 20 gündür kullanıyoruz hiç yapmamıştı sonradan yapar mı?
arzubayram_ Japonprenses bestiron demir ilacı kullaniyrm ben ve 5 gündür yapmamisdi şimdi yaptı siyah siyah bizde de var demir ilacı dan olur mu ki
KubrAyhanYigit Epifenomen-gkc sonradan olur mu bilmiyorum biz 2 hafta kadar vegaferon kullandık dediğiniz gibi büyük abdestinde siyahlıklar oldu sağlık ocağı da söylemişti zaten hatta hamile iken bende kullanırken bu durumu yaşamıştım. Oğlumda aşırı huzursuzluk-huysuzluk, gece 2kere kalkıyorsa 4-5 kez kalkmaya başladı doktora bildirdim değiştirdik sidefer kullanıyoruz bizde artık şükür yok öyle sorunlar artık.
Kubrafra Epifenomen-gkc Epifenomen-gkc merhaba bizde 5 buçuk aylığız 2 dir kakasında siyah taneler var ocean microfer kullanmaya başladık acaba ondan mıdır
Epifenomen-gkc KubrAyhanYigit ben hiç vegaferon kullanmadım ocean kullanıyorum ama hiç yaşamadım inşallah demirdendir
Epifenomen-gkc Mericmoms merhaba çok geçmiş olsun demir takviyesine başladınız mı? Bizim ara sra olmaya devam ediyor ama dikkat ettim özellikle demir verip aynı gün içinde muz yediysem kakasında çıkmaya başlıyor o siyah şeyler
Mericmoms Epifenomen-gkc evet demir damlasi kullaniyoruz 15 gundur falan bende o gun muz yemistim ama arada hep yiyorum zaten demir damlasi da etkiledi sanirim. Bazi yerlerde alerji diye okumustum biraz korktum acikcasi umarim onemli bisey degildir☺️
Epifenomen-gkc Mericmoms hayır hayır korkmayın, demir damlası siyaha boyuyor genelde ama biz ocean kullanıyoruz doktor bu marka kakayı boyamaz demişti, bir süre boyamadı ama ben muz yedikten sonra yspmaya başladı etkileşime giriyorlar sanırım 🤗
Ceylancns Babylover23 merhaba bende bugün kızıma muz verdim eğer o siyahlıkları görürsem kesmeli miyim ? Kötü birşey mi her bebekte oluyor mu?