Habibe94 Pendik/Kurtköy Emsey Hastanesi Prof. Dr. Selami Süleymanoğlu sağlık sigortamızdan dolayı sadece 15₺ ödüyoruz. Kendisinden çok memnunuz
Elassm HappyKids özel beylikdüzü medilife hastasine uzm. Dr. Ayhan şekere bugün ilk defa gittik baya ilgili ve sorularımı hiç cevapsız bırakmadan güzel bir muayene süresi cekirdik
Benimoykum HappyKids Ali Fuat serpen 500 TL çok memnunum çok ilgili güler yüzlü kızım Ali Fuat beye ne zaman gitse bir yetişkin gibi muayene oluyor öyle bir enerjisi de var ayrıca ilaç mümkün mertebe mecbur ise var onun dışında doğal takviyeler
balbocegimm_ HappyKids Diyarbakır - Özel Bower Hastahanesi - Dr. İlhami Sağlam ücret 107 TL (eşim memur olduğu için indirimli fiyatı bu) Doktorumuzdan aşırı memnunuz, mükemmel bir doktor kendisi
Aybukeagladim Ankara A Life hastanesinde Dr. Alptekin Alagöz özel sağlık sigortası ile 5000 tl normal muayenesi 160 tl
Asminmuko HappyKids Gebze medical park özel sağlık sigortamız var 15 TL veriyoruz ama bitmesine az kaldı bugün sordum muane ücretini 400 TL dediler şok olmudum ya imkanı olmayan biri gitmek zorunda kalsa allah yardımcısı olsun şu zamanda devlet hastanelerine de gidilmiyor ki
Merii33 Mersin MedicalPark hastanesi dr. Bahar özcan çevirgenoğlu na gidiyoruz muayene 215₺ ama özel sigortamız var 15₺ ödüyorum sadece bahar hocaya gidene kadar 2 doktor değiştirdim 🤦🏻♀️
Mrvyldrm34 HappyKids Dr.Mustafa Aydın İstanbul/Ümraniye’de özel muayenehanesi var. 250tl çok ilgili doktorumuz instagram hesabı da var inceleyebilirsiniz☺️
HaticeAren HappyKids reyap hastanesi Esenyurt da 150 TL Behzat telören memnunum kendisinden çok ilgili bir doktor
Yumayumay HappyKids HappyKids istanbul, Türkiye Hastanesi Doç. Dr. Öznur Küçük bizim doktorumuz çok memnunuz 200 tl muayene ücreti.
Kartalefeninannesi Kartal umut hastanesi kadın doğum doktoru Fatih Birol doktorumdan çok memnunum çok ince ve kibar bir doktor kendisi. 120 tl muayene ücreti vardı