Bmolo İzmit özel cihan hastanesi Metin Şen doktorumuz gayet memnunuz. 160 TL ücret fakat orda doğum yaptığım için 120 gibi bı fiyat ödüyorum
Almilam07 HappyKids Alanya Alaaddin keykubat eğitim araştırma hastanesi Rukiye Tuncer cok memnunum cok ilgili bi doktor
Barlas35 HappyKids izmir medicana cansever aydın . 1400 e sağlık sigortası yaptırdık öyle gidiyoruz yoksa 285 tl muayene
EdosB Türkiye hastanesi - Şükrü çido - 250₺ çok memnunuz sadece adam aşırı yoğun ama çok iyi bir doktor bazen beklemesi sıkıntı oluyor hastası çook
annesininyavrusu20 HappyKids Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Burçin Nalbantoğlu 136 tl. çok şükür çok ilgili bir doktor 🙏🏻
zeytingozlusaremm HappyKids İstanbul Amerikan hastanesi dr Korhan Yılmaz aşırı memnunum doğalcı biri muayene ücreti 700 TL
aysnzge Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi. Prof Dr Emel Torun. Ücreti 250₺ Hoca çok iyi çok ilgili ama tek sıkıntı kapısının önü çok kalabalık oluyor. Randevu saatleri nerdeyse bir saat kadar aksıyor. Çok yoğun bir hoca.
Seyyid_Ali_2021 HappyKids Kocaeli İzmit özel Konak Hastanesi Eren Sağıroğlu 8 yıl kızımın dokturuydu devlet hastanesindeydi ozaman şuan konakta 3 aylık oğlumun dokturu çok memnunum Allah razı olsun 8 sene önce kızımın 4 ay çektiği ateşi görmediğimiz gitmediğimz doktor kalmamıştı kimse nedeni bulamamışdı Eren Sağıroğlu parmağıyla böbreklerine vurup gelen ses ölçüden işinin o kadar ehlikiydi ki hemen bu işi cozcez ağlama diyerek bana endokrinoloji bölümü sevk ederek takipli kaldı ve ozaman devlet dokturu bu kadar ilgili olmasından kızımı o hastalık dan kurtardığı için iyiki Eren bey gibi işinin hakkını veren doktorlar var
Tuba_engn HappyKids İstanbul Hastane; Bahçelievler Özel Memorial Pediatri Doktor; Uz. Fatih Binboğa ücret; 250(İşbankası anlaşması) normal ücret:500 Kesinlikle tavsiye; Sohbet eşliğinde ilerliyor ve ilk önce beni bilgilendirerek rahatlatıyor. Ay içinde neler yaptığım ve yapılması gerektikleri. sonra muayene ve en son gelecek ay yapmam ve bebeğimden beklentilerim. 🙏❤️
Bilgegamze HappyKids mersin, uzm dr.orcan altan 1.numaradir kendisi. Yeni klinik açtı ucreti 250 tl feda olsun. Hastanedeyken bile icerde 1.saat.kalmisligim var bikmadan sorularinizi yanitlar telden dönüş yapar. Bu arada cocugum 6 aylik 5 orcan hocaya kadsr 5 doktor degistirdim elektirik uyumu önemli
damlabal HappyKids antalya Ali satılmış çocuk kliniğine gidiyoruz hemde istanbuldan gidiyoruz aşırı memnunuz bebeğim daha yaşamadan şöyle olucak şöle yap diyo ve oluyo. kesinlikle ilaç yazmıyor gercekten hasta olması lazım bebeğimin ilaç yazması için istanbul da tema hastanesinde bir doktora gidiyorduk daha hasta olmadan ateşi çıkarsa fitil yazayım evde dursun diyen doktor sürekli şurası kızarmış merhem yazayım diyordu bir daha da gitmedik. Ali satılmış muayene ücreti 300 tl
Ayca2021 HappyKids yalova ozel muayenehane alkin melikoglu na gidiyoruz dogdugundan beri. Memnunuz doktorumuzdan yalniz bizim ucret 200 tl kucuk bir il icin yuksek olduğunu goruyorum su an
Arifinannesi Ankara Alife Etimesgut şubesi Doç Dr Ediz Yeşilkaya gerçekten mükemmel bi doktor bebeğimi güle oynaya severek muayene etti sorduğum bütün sorulara içtenlikle ve açıklayarak cevap verdi muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 215 TL olması lazım
Bulutiko Memorial Bahçelievler Dr. Seçil Sözen❤️ çok ilgili, sıcak kanlı ve cana yakın sevgili doktorumuz herşeyi ayrıntılı inceliyor, sorular soruyor, bebişimizi seviyor bizde kendisini seviyoruz çoook memnunuz🥰 Muayene Ücreti ise 660₺
Emine44 HappyKids Malatya Özel Sevgi hastanesi Leyla Beytur harika bir doktor. Sezeryan oldum Ameliyattan çıkar çıkmaz emizebildim . Ertesi gün evime çıktım hemen çocuğumu kendim kucağıma aldım ve kendim altını temizledim kendim baktım. Yani sanki ameliyat olan değilmişim gibi ağrım yoktu ayrıca süt yapıcı ilaç verdi sütüm de vardı çok şükür .
MinAlya Koşuyolu Medipol Hastenesi Dr Öğr üyesi Mustafa Çiftçi ye diyorum bebeğim doğduğundan beri çok memnunum muayene ücreti 250/300 arası
Kttekin Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 1 ay önce sezeryan ücreti 2800 idi muayene ücreti 190 Doktorum yılmaz Genco idi çok ilgili bir doktor 3 cocugumdada aynı doktoru seçtim.