izmirli123 Doğum yapalı 11 ay oldu ama daha regl olamadım. Sağlık ocağındaki ebe 1 seneye kadar normal dedi. Benim gibi böyle olan var mı ? Siz ne zaman oldunuz
Cagla-92 izmirli123 ben doğum yapalım 3 ay oldu 60 güne yakın kanamamm sürmüştü bu ay adet oldum hatta adetin 5.günğ ama şelale gibi akıyor kilot bez kullanıyorum allah’tan ağrım yok
Hsrtgndz izmirli123 6aylik bebeğin hâlâ tık yok psikolojim bozuldu iyice hamile sanıyorum kndimi bazen psikolojik olarak🤣
Milena izmirli123 7 ay oldu hala olmadım çok moralim bozuluyor iyice şiştim gibi geliyor sonradan adet olanlar nasıl oluyor acaba doğum sonrası kanama gibimi oluyor şişlik inip rahatlama oluyor mu yada bir çözümü varmı bunun 🤷🏼♀️
izmirli123 Milena herhalde bir seneyi geçince hap falan mı verir acaba doktor bilmiyorum . Benim kayınvalidem 14 ay sonra olmuş🙊🙊
Tgc05 Aynı konuyu açacaktım tam bende 3 ay oldu adet olmadım doğum sonrası kanama 70 gün sürmüştü insan korkmuyor değil
izmirli123 Tgc05 benim Doğum sonrası kanamamda fazla uzun sürmedi . Sonrasında hep lekelenme oldu . 40ım çıkınca da birkaç hafta öyle devam etti . Sonrası yok🤷🏻♀️
Milena izmirli123uzun süre olmayıp olanlar çokmu oluyo acaba bu seferde hamilelikte ki gibi Bi anda mı atıyo vücut kafamda deli sorular 🙈
Elisss35 Benim ilk kızımda 8. Ayda olmuştum ikinci doğumu mu yapalı 2 ay oldu lekelenmelerim uzun sürmüştü ama 3 gün adet oldum ve bitti sanırım 😂 normalde 10 gün olurdum ama düzene girmesi 1 seneyi bulabiliyomuş