CigdemZeynep Cevaplarınız için çok teşekkür ederim canlar hepimizin sorunuymuş megersem gögüs ucu yarası sağ gögüsümü bu sabah sağmak zorunda kaldim canım cok yaniyor ve o yaralı haliyle bebeğimin agzina vermek istemedim daha dogrusu lansinoh kullaniyorum zaten doğumdan beri ama benim bebiş hemen ve çok emmek istediği icin krem sürücek vakit bile bulamiyorum kremi birakın dikişlerime bile pansuman yapamiyorum habire memede olduğu icin dediklerinizin hepsini deneyeceğim bugün doktor kontrolumuz var zaten doktorada anlaticam napabilirim diye bebegim icin dayanmak istiyorum ve 14 gündür dayaniyorum naptiysam gecmedi bakalim doktor ne dicek gögüs ucunu görünce 😭
CigdemZeynep Silikon gögüs ucuda aldim ama bebegim onu tutamiyor midesi bulaniyor habire diliyle itiyor dişari emziği bile tutamiyor yavrucuğum bi memeyi tutuyor 🙈 ve sadece ucunu aliyor kahverengi tarafi vermeye kalktiğimda memeyi red ediyor sonra yine ucu aliyor 🤔
GizemDoksz CigdemZeynep benim de o şekildeydi aynen.kopacak sanıyordum. İnan ne denediysem olmadı. Eczaneden İNCİA isimli kremi aldım. Gerçekten 3günde geçti. Günde bir ya da iki defa sürüyordum. %100doğal bir krem. Denemenizi tavsiye ederim.
Valiva CigdemZeynep benimkisi o kadar ilerlemedi acı hissetmeye başlayınca silverette kapak aldım kullandım ve bir süre sonra tamamen geçti tavsiye ederim
Berenim Kesin çözüm söylüyorum emdirmeden önce kendı sütünü sür kapatrken tekrr sık ve sür ped koy allah razı olsun dersin 😉