Miniminiprens Eşime bugün aldırmak için biten şişeyi verdim. Eczacı bebek kaç aylık demiş. 16 deyince 400IU az 600IU olanı verelim demiş. O da beni aramadan almış. Doktor kontrolüne de çok var kullansam mı acaba. Sizler geçtiniz mi bi yükseğe. Bilemedim napsam. Araştırdım internetten çoğu kişi daha 12ayda ona geçmiş ama doktor bize bişey demedi bununla ilgili 🤷
Sevocum Miniminiprens benim 7 aylık kızım 400 yok diye 600 vermiş eczacı doktorum günde iki fıs kullanabilirsin dedi ama sormakta fayda var
alvyldz Miniminiprens Biz 3 aylıktan beri 600IU kullanıyoruz günde tek fıs şeklinde bebeğin gelişimi iyi diye 400IU önermedi bize doktor Eczacımızda arkadaşım ona da danıştım oda aynısını söyledi 600IU dan devam ediyoruz. Çok ta memnunum sgknın verdiği çok huzursuz etmişti gündüz uykuları tamamen kesilmişti Ocean iyi ki dediğim şeylerden 🤗
Miniminiprens karabocuk benim bebek küçük doğduğu için 2fıs veriyorum. Doktor vücuduna gerekli demişti. Doktoruna danışmakta fayda var bence
Miniminiprens alvyldz evet bende baştan sgk nın kullandım. Doktora danışmaya çekindim bile bi bebeği D vitamini huzursuz eder mi diye. Baktım devam ediyor ocean verdi iyiki dedim resmen 😊
Weewe Ocean Tek fıs veriliyor da benimki de 19 aylık; doktora gidemedik bittikten sonra, eczacı da 400 verdi yine, 600 e gerek yok dedi. İçime kurt düştü şimdi :/
Miniminiprens Weewe herkes farklı bir şey söylüyor bende anlamadım canım. Bende eczacı bi arkadaşıma sordum oda daha büyükler bile değiştirmeden 400e devam ediyor takılma dedi. Bilemedim 🤷
Miniminiprens Emir123ali canım yanlış demeyelim ama kontrole kadar sende devam et böyle. Gidince ne yapman gerektiğini sorarsın
alvyldz Miniminiprens Mahvetti bebeği ya bir gün unuttum damlatmayı baktım çocuk sakinleşmiş uykuya geçmeye başladı dedim vermicem 1 gün daha bakalım uyuyacak mı bebeğim. Aaa çocuk nasıl rahatladı hemen kestim. Ocean’dan başka kullanmam artık.
Emir123ali Miniminiprens canım kafama takılan kutunun üzerinde 1 fıs yazıyor cvp için teşekkürler canım ☺️🌺
Miniminiprens Aslankurt bilgim yok canım doktorun söylediği dozda veriyorum neye göre 2 fıs kullan dedi bilemedim
Miniminiprens alvyldz aynen bende deneme yanılma yaparak çözüme ulaştım. Anlamadığım böyle etki eden damla nasıl bebeklere veriliyor 🤷