Alpaslaninannesii kizlar bu nedir ya hep oluyor sonra.kayboluyor sonra yine cikiyor.🙄🙄 https://imgyukle.com/i/Nand8Q
GGmerve Alpaslaninannesii alerji cnmm bnm kızimda muz yedirm8stir annem muz bayatmis galuba aynen bu sekil oldu.
Seymaybars27 Alpaslaninannesii bi ara çok az olmuştu çocuğum da hemen şampuanı değiştirdim uni kullanıyorduk sonra da deterjan değiştirdim geçti şükür
Alya88 Alpaslaninannesii bizim ki de ayni böyle oluyor ek gidaya da geçtik kafayı yiycem düşünmekten isilik mi alerji mi deneyerek verdiğim şeyleri baska bir gün veriyorum bi bakıyorum bazen çıkıyor siz bi sonuc alabildiniz mi
Pcoslubiranne Alpaslaninannesii sabun tozu haric bir sey kullanmayin.ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama.
Aybk_66 Alerjiye benziyo canim bizimde oyle oluyo bisi alerji yapmis isilik gbi degl bu bizimde boyle oluyo cunki
Alpaslaninannesii Alya88 yok canim aynii bizimdee öylee valla sanirim alerji degil yaa ben öyle dusunmeye basladimmm siz doktora sordunuzmu ?
Alya88 Alpaslaninannesii bizimde terden olur ince giydir dedi bu aylarda bu bebek isilik oluyorsa vallah yazdan korkuyorum resmen
Esaaa Bn aynı sebepten alerji uzmanına gittim, alerji değil dedi ama ben test istedim bakalim sonuç ne çıkacak alerji olduğunda daha çok boyun ve yanaklara doğru kırmızı olurmus,çok iyi nemlendir dedi ve kalın giydirme özellikle gece terlemesin
Alpaslaninannesii Esaaa anladim canim bizede alerhiye benzemior demisti ama emin olamiyorum cok sık oluyor 😑
Alya88 Alpaslaninannesii 6,5 aylik olduk 2 gune falan geçiyor yıkıyorum ince giydiriyorum kayboluyor sonra
Alya88 Alpaslaninannesii göğüs ve gobek bölgesinde galiba bizim yumurta alerjisi var bu gün doktoru çağırdı alerji testi yapilacak
Alpaslaninannesii Alya88 bizimde öyle ya bizim sut alerjimiz var amamztn diyetteyim ben haber edermisin banada sonucu 😇