lalenurr966 Kızlar şöyle güzel bi gerilim/psikolojik filmi önerir misiniz? Birçoğunu izledim artık bişey bulamıyorum 😂 Lütfen dizi vs yazmayın zaman bulamıyorum diziye başlamak için.
lalenurr966 Mom0911 Canım Netflix deki korku filmleri nedense beni sarmıyor😂 gerilim seviyorum daha çok korku pek izlemem
Mom0911 lalenurr966 beni de sarmadı ya , korku açıyorum komik bir şey çıkıyor karşıma☹️Öyle bir korku filmi istiyorum ki korkudan altına işeyecek kadar olsun istiyorum yani🤣çok seviyorum korku filmleri 🤦🏻♀️
Naciyedinc Fractured,birdbox, cargo bunlar hep aile içerikli filmler gerilim korku olarakta hotel 3 The holiday En son izlediğim film - aşk engel tanımaz - çok güzeldi 🥳
Mom088 lalenurr966 netflixte varmı hiç bakmadım ama amir khan ın filmlerini şiddetle tavsiye ederim. Adamın bütün filmleri efsane
lalenurr966 Mom0911 Ozaman Dabbe yada Siccin👹ben bekarken bunlara çok bakardım da artık bulaşmıyorum 3 harfli ile ilgili olanlar bana aşırı gerçekçi geliyor bide evde yanlız olunca tabi😅
lalenurr966 Mom0911 O türden zaten birçok var bakabilirsin🙊 amaan boşver kız bakma onlara insan zor kendine geliyor sonra