Avukatannee07 Habibe08 bir ayva bir havuç çeyrek kırmızı lahana rendele üzerine yarım limon sık ov, yoğurt mayonez dök ceviz kır karıştır hepsini
Mine5369 Habibe08 Benim her zaman favorim klasik olarak hamsidir 😊 ama fırında sebzeli palamutta önerebilirim
Ata20 Habibe08 oluyor tabi ama karadeniz barbunu alın, avokado da güzel gider yanına. Bu akşam menümüzdü. Bebeğim de çok severek yiyor.
Avukatannee07 Habibe08 tavada yapılan bütün balıklar güzel oluyor bence🙂 mezgit, çinekop,barbun,levrek, alabalık şu an hangisinin mevsimi bilmiyorum ama ben hepsini tavada yapıyorum
Avukatannee07 Habibe08 tavada yapılan bütün balıklar güzel oluyor bence🙂 mezgit, çinekop,barbun,levrek, alabalık şu an hangisinin mevsimi bilmiyorum ama ben hepsini tavada yapıyorum
Myworldgirl Myworldgirl fırında çipurada öok güzel oluyo ben tepsiye koyuyorum yanına patates diziyırum sopan da koyuyorum çok yakışıyolar
Habibe08 Mine5369 hamsi sevmiyorum firinda değil tavada kizartmak icin orta boy baliklar varya onlardan istiyorum yapmayi
Myworldgirl Habibe08 bak somon enfess oluyo ama biraz pahalı enniyisi çipura yada levrek ama foronda hem kokuda olmuyo upraştırıcıda değil üzerine sarımsaklı zeytinyağı sosu dökğyosun ohh miss canım çekti😂