Bizimde aynı sorunumuz vardı ama şu an geçti çok şükür ki.. şimdi size deneyimlerimi anlatacağım bebeğimin kabızlık döneminde (3 -4 aylıkken )gitmedik doktor kullanmadığımız ilaç ( fitil, lavman, şurup, damla vs) kalmamıştı ama maalesef ki hiçbirinin çözümü yok. Tanıdık bir Dr çocuga 3-4 günde bir fitil, lavman yapmanın gereksiz olduğunu çocuğu kendi akışına bırakmak gerektiğini söyledi bir haftaya kadar kaka yapmaması gayet normal dedi hiçbir şekilde müdahale etmeyin ki çocuk kendi kendine kaka yapmayı öğrensin diye bunu yapmaya karar verdim bekledim ve oğlum 6. Günün sonunda kaka yapmaya çalışıyordu bacaklarını kaldırdım kendisine yardımcı olmak için bekledim bebeğim yavaş yavaş yapmaya başladı o gün bugündür bebeğim kakasını yapıyor birde dikkat edilmesi gereken bir konu bebeğin bacaklarını hafif kaldırıp katlayarak beklemek kakasını mutlaka yapıyor yemek veya mama yedirdikten sonrada deneyebilirsiniz. Birde kullandığım mamayı değiştirmekte iyi geldi Aptamil kabızlık yapmıstı Bebelac markaya geçtim sorunumuz tamamen kayboldu ayrıca olgunlaşmış armutlu da cam rendeden geçirip verebilirsiniz bağırsakları çalıştırıyor. Umarım faydası olur geçmiş olsun..