berkusbalii Kızım 26 aylık oldu. Yaza kadar 2,5 yaşında olucak. Artık bisiklet scooter tarzı bişey almanın zamanı geldi. Bahçede birinde görünce binmek istiyor. Nasıl bişey alabilirim kullanabileceği? Fikir istiyorum deneyimli annelerimizden☺️
GUBILIK berkusbalii 29 aylık oglum. Scooter ve bisiklet komsumuzdan geldi, sagolsunlar. İkisini de yanında sürüyor binme yok :))
nazli_19 berkusbalii bizim kız da 26 aylik scooteri var evde sürüyor pilsan markası Trendyoldan bakabilirsiniz
berkusbalii GUBILIK sansliymis minik 2 si birden hediye gelmiş 😊 yaza kadar fikrini değiştirip binmeye başlar belki 😇
GUBILIK berkusbalii oglumdan kucukler var cevremde. Nasıl kullanıyorlar scooter inanamazsın. Benımkınin ilgisi yok sanırım. Senınki umarım cok sever ☺️
berkusbalii GUBILIK he anladım ilgisi olmadığı için sürmüyor 😊 kızım baya meraklı böyle şeylere inanıyorum surucektir 😁
nazli_19 berkusbalii cool scooter yaziyo bize de doğum gününde hediye geldi tekerleri ışıklı olanlardan değil ben kendim alsaydım ışıklı alacaktım ama bu da sağlam eşim bile suruyo boyu uzuyo falan uzun yıllar kullanılır yani
Mom0911 berkusbalii akülü motor da olabilir . Oğlumun bir yaş doğum gününde hediye olarak gelmişti daha binemiyor😆🏍 biraz büyüsün diye sakladık
berkusbalii Mom0911 akülü arabalara bayiliyorum ama inanılmaz pahalilar. Olmazsa bende dedesine hediye aldırayim 🤭😁
Merlival berkusbalii az önce bende bakıyodum tevafuk oldı postunuz.. oğlum parkta gördü peşine takıldı. Plasmacar diye geçiyor çok güzel ondan alıvam nasipse ama ikinci ellere bakıyorum biraz pahalı geldi :)
berkusbalii Merlival ne hoş bı tesadüf olmuş 😇 hemen bakayım bende bütçemi aşarsa 2. Ele yönelirim hemen teşekkür ederim 🎈
Mom0911 berkusbalii kaç sizin oralarda ? Bizim yaşadığımız yerde 400 TL den başlıyormuş küçük olanakülü motorlar , akülü arabası çok pahalı ama 😄
berkusbalii nazli_19 şimdi baktım fiyat olarakta çok iyi. Uzun vadede kullanılır daha ne olsun. Teşekkür ederim
Rzgr berkusbalii benim oğlumda 24 aylık. Biz ona daha 1 yaşındayken 3 tekerlekli bisiklet almıştık. Şuan pedallarını çevirmeye çalışıyor. Bir kaç sonrada scooter almayı düşünüyorum. Parkta çocukların scooterlari çok ilgisini çekiyor. Hatta 18 aylıkken 3 tekerlekli bir scooter kullanmıştı.