Mrv59 Herkese iyi akşamlar günler sonra 1 yaşına girecek bebeğim var ancak 1 saniye olduğu yerde durmuyor 1 saniye cık ciddiyim sürekli tırmanıyım karıştırıyım gündüz 1 saniye peşinden ayrılamıyorum oyuncaklar la asla işi yok mama sandalyesinde durmuyor bebek arabasında durmuyor artık sinirden mahvoldum sürekli ağlıyorum şuan sıralama aşamasında daha yürüyemiyor ne zaman bu hırçınlığı gider yada yapmam gereken bişi var mı yardım istiyorum
hankardeslerr Mrv59 Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama benimkide öyle bu ayın 20snde 15 aylık olcak ama gün geçtikte dahada hiperaktif oluyor, mesela eli çekmeceye sıkışır, birdaha yapmaz derimm ama asla dinlemez tekrarlar 🤷♀️
19032020 Mrv59 benim oğlum da 10 gün sonra bir yaş diyecek ve anlattığınız gibi aynı. Ben çözümü tehlikeleri ortadan kaldırıp güvenilir bir ortam sağlamakta buldum. Mesela mutfakta sadece bir dolapta bebek kilidi yok o dolapta da tehlikeli bir şey yok. Ya da çekmecelerde sıkıntı çıkaracak bir şey bırakmıyorum. İnanılmaz hareketli enerjisini atsın diye müzik açıp dans ediyorum onunla hem çok mutlu oluyor hem de eğleniyoruz. Bir de ben sinirlenir veya gerilirsem o da huzursuzlanıyor. Zor biliyorum ama sakin olursak bebişler de sakinleşiyor 😊 Allah size bağışlasın 👋
Yigitiminannesi Mrv59 16.aydan birtiyorum malesf dha cokk hareketleniyorlar zapt etmek zor oluyor elini cekmeceye sikistrmak konsolun kapagini acip ymek tabklarini yre atio 2 gundr ve aparatlari olmasina ragmen.kapaklarda przlere elini sokuyor nler nler 🤣
Mrv59 Aynı şekilde canı yandığı zaman az ağlıyor diyorum acı hissetti yapmaması gerektiği bilir ama yok gerçekten o kadar çok yoruldum ki
Araseymen Mrv59 14 aylık ondaki enerji bende yok 😅 ama ben neredeysem o orda peşimi bırakmaz o yüzden gözümün önünde olunca sıkıntı yaşamıyorum mutfaktaysam mutfak cekmeceleri aşağı inet bulaşık makinesinı çalıştırır buzdolabini açar damacananin kafasını çıkarır yatak odası desen çekmeceler allah ne verdiyse yani ama gözümün önünde olunca müdahale edebiliyorum zararlı durumlarda.genelde cekmeceleri dökmesine karışmam ama burası bizim evimiz yapabilirsin ama başka evlerde yapilmaz tamam mi annecim falan die konuşuyorum daha hiç başka bi evde çekmeye açtığını görmedim.o dağıtıyor bakiyorum sıkıldı artık dikkatini çekmiyor bende arkasına işi bitimce topluyorum keşif dönemi olduğu için müdahale etmiyorum.
Zeyno111 Mrv59 Ağlama canım neden ağlıyorsun zor ama keşfediyor öyle öğreniyor annesi hareketli demek ki maşallah ona sağlıkları yerinde olsunda bizde en başından beri öyleydik emeklesin geçer yürüsün geçer geldik 17 aya düz duvara tırmanırız 1 saniye durmaz durduğunda bir şey oldu deriz 😅Dünyayı keşfediyorlar hepsi gelip geçici siz eğitici değişik aktiviteler yapmaya çalışın oyun kurun kendi ne oynamak istiyor onunla devam edin dünyasına bir şekilde giriliyor miniklerin belki kovalamaca saklambaç top falan oynamak istiyordur biz enerjimizi topla atıyoruz mesela 🤣 Hayır sürekli kullanmayın zarar verecek şeyleri kaldırın gerisini bırakın keşfetsin