CigdeminMevasi Brcfayrt orima premiumcare kullnıyordum bende 6. Ayda aktif bebeye geçtim sızdırmıyor birde ek godaya geçtiği için katılaşıyo tabi onunda etkisi var
Brcfayrt hankardeslerr slepyden primaya gectim tekrar slepye dönünce pisik oldu mecbur primadan devam ettim😢
hankardeslerr Brcfayrt bende doğduğundan beri molfix kullanıyodum, pişik oldu en son, sleepy denedim memnun kaldım, arada bezmi değiştirmek istiyorlar acaba 😊👶
Mariposa Brcfayrt sızdırıyorsa artık küçük geliyordur muhtemelen bir büyük bedeni alıp deneyin isterseniz. Benim kızım ne vakit sızdırsa bir büyük numara aldım düzeldi
Brcfayrt Mariposa 5 aylık 9 kilo 5 numara bez kullanıyoruz 6 numarada aldım zaten 6 nın üzeri yok sanırım🙊🤷🏻♀️ Bayağı çuval gibi oldu 6 numarada bu seferde çiş sızdı😂😂😂
Mariposa Brcfayrt 🙂 bagrsaklarina kuvvet o zaman miniğinizin 💩 prima en sızdırmayan diye biliyorum çünkü bir kaç marka kullandım hep cisleri sızdırdı primadan memnun kaldım baya.
yademila-48 Brcfayrt prima be bim bezi ikisini kullanıyırum aralıklı ikisinden de çok memnunum hadda primadam daha çok memnunum diyebilirim bim beZinden tavsiye ederim zaten inanılmaz ucu dene derim mutlaka
Esmeler2 İlk zamanlr o cıvık kakayı sızdırmayan bez göremedim ben😂 zamanla kakanın şekli değişiyor ve her bez normal geliyor