momcan Altı aylık bebeğime gece yatmadan önce pirinç unu maması vermemi söyledi doktoru? Aranızda veren var mı
Zerr momcan Doktor söylememişti ben veriyordum. Arı marka istersen şekersiz olanları var başka markalar.. marketlerde bulabilirsin
Gonya_42 momcan ben verdim canım tok tutuyor.. ama bazıları pirinç ununa karşı kilo yapıyor fakat eti fos fos oluyor diye..
Ikrazumra19 momcan tavsiye eden doktorda ilk defa duydum cok gereksiz birsey henuz ek gidaya yeni baslamiskken
dontsleppyunhappy momcan veriyorum canım bazı geceler. Bir tatlı kaşığı pirinç unu bir tatlı kaşığı bebek irmiği 80ml suda pişirip içine muz hurma veya baska meyveler koyup yrdiriyorum tok tutuyor.
momcan dontsleppyunhappy ilk defa bu gece denedik bakalım bi değişiklik olucak mı. Biberon değil de kaşıkla besliyorum ben umarım kıvamında olmuştır
Ecem35 Benim de oğlum 4 aylık bazen sütüm yetersiz geldiğinde verebilirmiym kı acaba tabi anne sütü alması en başta isteyişim
Hanibraya Ecem35 4 aylık bebek için hem çok erken hemde gereksiz. Siz bol bol emzirin . Sütünüz emzirdikçe gelir . Hem yetersiz olduğunu düşündüğünüz zaman formül süt verin ama pirinç unu asla önermem .
Elifimherseyim momcan tabi doktor daha iyi bilir ama mama iciyorsa mama ver daha cok vitamin var icinde ama tok tutmuyor diyorsan pirinc unuda olur bende vermistm mama istemediginde
momcan Elifimherseyim yok anne sütüyle besleniyor ama tok tutması açısından önerdi sanırım geceleri kullan dedş
momcan Gulay-58 geceleri tok tutması açısından dedi doktoru. Ek gıdayla ilgili pek bilgim de yok aslıjda dediğiniz sayfalara bakayım bi sağolun.
Sevilayy_1 momcan Pirinç unu alerji riski en az olan un doktorunuz doğru bi karar vermiş ilk ay bunu verin sonra irmik yulaf unu bunları kullanın daha yararlı olan unlar bunlar yada 1 muz çeyrek avokado karıştırım verebilirsin güzel tok tutar
momcan Sevilayy_1 evet onları da önerdi ama ilkten muhallebi tarzı bununla başlamamızı önerdi bakalım