Merhaba anneler 4 günlük lohusalık sendromundayim dogum yaptigimda emzirma hakkinda pek bilgim yoktu daha dogrusu hemsire pek iyi yonlendirme yapmadi memeye masaj yapmak gibi iste memeyi bebegin tutmasi sütun gelmesi vs neyse ilk emzirmede benim emdi sandigim bebegim pek emme yapmadigindan bebek hemsiresi mama getirdi sarilik olmasin diye mama ile besledik tabikide meme emmesi ile ayni anda siringa ile verdik tek gogsumu aldi digerine kelebek takıldı ve hala sütüm yeterli seviyede inmedi gerekli masaji yapmadigimdan neyse ertesi gun taburcu olduk evde ben tabi masaj ve sicak su ile indirdim sütü auan cok şükür sutum var ama bu seferde bizim kiz tanzikli gelen süt olayina alistigindan memeyi emmemekde israr ediyor yandan siringa ile versekde hortumlada denesekde kafayi memeye yapistirsakda ne yaptiysak israrla emmek istemiyor daha dogurusu 3 4 kez cekiyor memeyi sut az gelince birakiyor bunda sut yok diye halbuki süt sagma pompam ile cektigimde sutum geliyor ama hanimefendiye bir turlu memeyi aldiramiyoruz 4 gündür cile bulbulum cile durumundayim suan siringa ve serce parmak olayi ile emiyor biberon reddide verdi emzikde almiyor memeye karsi sorunumuz var sanirim 😂 benle ayni durumda olan oldu mu olayi nasil astiniz banada yardimci olurmusunuz caresizlikten delirecegim artık