H12345
Yediğin her şeyi yaz, tek tek üşenmeden kalorilerine bakıp yaz karşılarına. İlk iş de bir mutfak terazisi al, yediğin her şeyi tartıp yaz. 2000 kaloriyi geçmeyeceksin bu kadar BASİT. Tam buğday ekmeği sadece beyaz ekmekten daha sağlıklı, vitamin vs içeriyor, ama ekmek yani kalorisi aynı. Tam buğday ekmeğiyle sağlıklı kilo alırsın, beyaz ekmekle sağlıksız kilo alırsın yani tek fark bu. Ekmeği ve tatlıyı bir süreliğine hayatından çıkarmazsan kilo veremezsin. Biraz kilo ver, ekmek de dahil her şeyden YETERİNCE yersen kilo problemin olmaz. Boğazını sen tutmayacaksın da kim tutacak?? 😃 Yani irade vermiş Allah herkese, niye kullanmıyorsun? Kendimi tutamıyorum diyorsan hüç başlama en başından, kaloriyle sporla çayla çorbayla hiç uğraşma, bütün iş irade çünkü. Yapmak istediğimiz her şeyi yapabiliyor olsak hiç irademiz olmasaydı ne olurdu halimiz ? 🤷🏼♀️ Kendinize değer verin biraz. Nasıl ben yalancıyım, ikiyüzlüyüm, vs deyip yardım isteyemiyorsan iradesizim deyip yardım isteyemezsin çünkü bunu düzeltecek olan sensin sadece, mantıklı olun biraz 😬