HavvaAFer Elifkedi merhaba ben kullandım sonradan sürekli kullanmam gerekince zorlanmaya başladım o yüzden elektrikli olandan aldım işim daha kolaylaştı
Drkmls Elifkedi ben kullandım bi ara yenidoğum yaptığımda. Diğerini hiç kullanmadan manuel kullanırsan zor gelmiyor. Ama diğerine alışınca o zaman zor geliyor.
Drkmls Elifkedi ben kullandım bi ara yenidoğum yaptığımda. Diğerini hiç kullanmadan manuel kullanırsan zor gelmiyor. Ama diğerine alışınca o zaman zor geliyor.
Elifkedi Drkmls Cerenimo6 Annesirintugceuzun HavvaAFer Elektrikli olanlar çok pahalı ikizlerim olduğu içinde fazla masraf yapamıyorum elektrikli hastanede kullanmıştım çok rahat ama manuel almayı düşündüm netten bir kac model baktım ama karar veremedim wee baby markasına bakiyim o halde memnunsaniz
Cerenimo6 Ben kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı yaşamadım belki de diğerini denemediğim için normal geliyordur ama kullanımı iyi
HavvaAFer Elifkedi ben de weebaby manuel olandan almıştım kullanımı güzeldi ama sonraları kulbundan kullanırken ses çıkarmaya başladı neden anlamadım hepsi aynı olacak diye bir şey yok ama
Dadasefe Bebedor kullandım çok iyi ama sonunda dayanamadım elektrikliye geçtim kısa süreliğine iyi gece gündüz sapacaksan direk elektrikli al sonra ikisine birden para vermiş oluyorsun
Cagla87 Ben ilk doğum yaptığımda 2 gün hastanenin elektriklisini kullandım. Çok canımı yaktı. Eve geldiğimde (kızım küvözde kaldığı için) 9 gün manuel kullandım, çok memnunum. Hâlâ arada göğsüm çok dolarsa kullanıyorum. Bebek emişi gibi. Hiç can yakmıyor.