1234dogus Kizlar 4 aylik emiyor atak donemi herlede bi türlü emiyo mama desem hic birini kalbul etmedi napcmami şaşırdım
MiniKaya 1234dogus emzik kullanıyorsan emzirme pozisyonu aldır ve emziği ver biraz emdikten sonra emziği alıp hemen memeni ver canım ben emmediğinde öyle yapıyorum bide gazı varsa emmiyo olabilri karnına bak sertmi
1tinybean 1234dogus Aynı durum bende de var bugün, oluruna bıraktım.. Bizim de canımız bazen yemek yemek istemiyor, napalım🤷♀️ yarın güzelce beslenir inşallah
Pelusunannesi Gazı olabilir belki rahatsız olduğu bir şey vardır banyo yaptırıp sakinleştirip öyle deneseniz emzirmeyi veya hafif bir müzik eşliğinde
151120 Canım benim bebeğimde emmek istemiyor 3 ay 22 günlük atak dönemi brn uykuya dalmadan yada uyandıktan hemen sonra veriyorum alıyor o zaman bi dene bence
Khazely 1234dogus biz de 3 ay 20 günlüğüz aynıyız zorlamıyorum ayakta gezerken emiyor ya da hopluyorum kanepe de filan öyle tutuyor. Uykudan uyandığında veriyorum genel De mayışıkken ver anca öyle alıyor
Fatime1232 1234dogus canım dört aylık atalım ne benimkide 4 e girecek ama küves bebeğiydi bakalım nasıl olacak başımıza bide diş çıkmış anam ağlıyor 3 aylık bebek diş çıkarıyor
aybukemom 1234dogus 4-6 saat arası normal . Kilosu nasıl ? Birde arada bikaç damla da olsa ağzına süt girdiyse tamamen aç hissetmiyordur
Fulyaalinmina 1234dogus 4 aylık bizim de aynı durum oldu hipp Aptamil evolvia similac ama golden goat denedim en son Bebelac Gold kabul etti bütun mamalar ziyan oldu 😒 bir deneyin isterseniz