KereMini1 Merhaba 250 gr sudokrem almam gerek akakce ve cimride kargo dahil en ucuz 64 civari var. Daha ucuza baska sitede yada magazada bulabilir miyum bilginiz var mi?
BaraninAnnesi KereMini1 e Bebek’e baktınız mi? Orda 50tl galiba bende eczaneden 76 TL aldıktan sonra farkettim 50tl satıldığını :)
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi KereMini1 250 gr hepsiburada 64 şuan. 125 gr 48 tl. 250 gr çok değil mi ya? 125 gr yeterli olur bence.
BalarisiYusra KereMini1 ben 60 gram kullanıyorum kaç aydır bitmedi ablamda kullandı içinden çok bereketli mübarek 😅 250 gr çok değil mi
KereMini1 BalarisiYusra bebege kullaniyoeum ya her alt acmada suruyorum 16 aylik simdi bi 250 bide 125 bitirdim 🙈
BaraninAnnesi KereMini1 her alt açmada kullanıyorsun ozaman direk kiloyla al bacım 250ml kurtarmaz seni 😆 bence sadece irite olunca kullan ☺️
BalarisiYusra KereMini1 her alt açmada değil de günde bir kere sürün bence ben her gün sürmüyorum bile 😅
Woody KereMini1 sudocrem in her alt değiştirmeden kullanılmaması gerekiyormuş. Eczacıya ve doktora teyit ettirdim. İçeriğinde civa olsugu için sanırım zararlıymış🙄
Zerr KereMini1 Sudocream zaten az kullanıyorsunuz. 1 kutu krem bebeğime 2 sene yetti sonra bezden kurtulmuştuk, 2. Oğlumda şu an 20 aylık kremin içşnde az var, o da yeter 🤣 çok kullanılmıyor bebe büyüdükçe
KereMini1 BaraninAnnesi ne zaman olca belli olmuyo ki bi pisik oluyo aman allahim 1 ay cekiyo kaka yapinca agliyi falan insanin ici aciyoo 😞
izmirli123 Bende sudocremi hamile olmadan önce sivilcelerime kullanıyordum. Çok faydası oluyordu. Şimdide benden kalanı kızıma kullanıyorım😄