Atahaninannesi Oğlum 4 ay 10 günlük oldu giderek goguslermin yumusadigini farkettm 3 saat emmiyor ona rağmen gogusm şişmiyor . Sizce neden ? Ek gıda süreci yaklaşıyor diye mi
MiniKaya Atahaninannesi benimde oğlum 3 ay 10 günlük benimde öyle doymuyormu diye kontrole götürdüm kilosu falan iyiymiş sık emiyor o yüzden belkide yada regl oluyorm ondanda olabilir diye düşünüyorm
Bebegim_28 Atahaninannesi kızım yarın 4 aylık oluyor inşallah.. ancak sabaha kadar tek meme emerse öbür göğüsüm şişiyor sabaha ağrı yapıyor öbür türlü marshmallow gibi yumuş yumuş 😂😂
nursocum Atahaninannesi süt olmadığı anlamına gelmez canım. Göğsün terbiye olmuştur. Gönül rahatlığıyla içir 💖
Atahaninannesi MiniKaya ben regl de olmadım daha hiç. Annem bana çektiysen 1 yıl olmazsın dedi. Onla ilgisi var mı ki
Atahaninannesi Bebegim_28 Valla benim ki 1 aylıkken sol memeyi reddeti ben 3 aydır tek meme emziriyorum. Şükür kilosu da iyi hep . Çiş i de öyle. Yumuşayınca noluyor dedim kendi kendime
Nazli55x Atahaninannesi ek gıda ile göğüslerinizin yumuşaması veya oğlunuzun ne gibi bir bağlantısı var anlayamadım orasını ama sütünüz azalıyor bende yaşadım bol su yeşillik çaylar içtim 1 haftaya topladı
Atahaninannesi Nazli55x Ya bu zamana kadar hep 4.5 lt su ictm full 2 bardak rezene havuç ceviz vb. Hiç aksatmadm . Yani beslenmemde değişiklik olmadı . Bence Baska bir durum var.
Bebegim_28 Atahaninannesi benim ki yeni doğduğunda sağı Red etti ama sonra sonra normale döndü şimdi ikisini de alıyor 😊
Eminos Atahaninannesi göğüslerinin bebegine yetecek kadar sut uretiyor gogusler terbiye olmus demek oluyor ve iyi bisey bu