gmze65 Beş gün önce sezaryenle doğum yaptım dikişlerimin üstünde yanma var ağrılarım hala geçmedi göbeğim de hala içinde bebek varmış gibi. Hala tek başıma ayağa kalkıp yatağa yatamıyorum çok zorlanıyorum. Bunlar normal mi ne zaman geçer?
aysenurbahadir gmze65 bende 7 gün önce sezeryan oldum evin içinde yavaş yavaş bol yürüyüş yaptım bende de ağrı ve yanma oluyordu yavaş yavaş geçti şu anda bile bir baskı hissediyorum doktorunuz ağrı kesici verdiyse kullanın derim ağrı kesici içip yürüyüş yapıyordum daha iyi geliyordu 😊
ilkgozagrimm gmze65 çok yenisin canım bi 15 20 günden sonra rahatlarsın bol bol yürü evin içinde. Karnınız da zamanla inecek
MutluYaprak gmze65 kendini sıcak tutmaya özen göster bende doğumdan sonra aynı hissetmiştim hatta oğlumun ikizimi kaldı içimde diye düşünmüştüm 🤭 kendimi sıcak tuttum zamanlarda karnım indi
Yarim_Kilo_Kiyma gmze65 Geçmiş olsun 🌹 15-20 güne ancak hafifler. Ben doğumdan sonra sanki bebek orada imiş gibi elimle vurup pişt pişt derdim 🤭
Aliveanne gmze65 Normal canım 7 kat derinin altından cikti bebis ve yeni doğum yapmışsın. Zamanla azalacak sen dikisini hep temiz tut ama dezenfektan ile sil ve kurula.
Morfrenk gmze65 bol bol su için sıvı tüketin ödeminizi rahat atarsınız inşallah. Merak etmeyin dinlenin bol bol 😊
Meflug gmze65 normal kuzu hiç merak etme geçecek bı kaç güne kadar. İlk başta 2 büklüm olacaksın sonra yavaş yavaş açılacak bı bakmışsın hiç acı yok ama yağmurlu yada soğuk havalarda sızlıyor inceden. O da normal