Saremz Benim de 2 aylık ama günde 3 4 kez yapıyor kesin. Sizler böyle deyince bana da fazla geldi bi an
Nuryalcndag Busrayolcu nasıl baktı anladı canım? Bide çatlağınız içten mi dıştan mı? Tedavi olarak ne verdi? Ben dıştn çatlağını görüyorum 3 tane çizgi şeklinde ama doktor önemsemiyor 😑çatlak olunca yapamaz mı
BaharCeydaKerem Benim oglumda 2 ay 10 günlük, kakasini gûnde bir kez belinden tasacak miktarda rahatca yapiyor. Yalniz kaka cok sivi ve yalnizca bir kez yapiyor. Bu dönemde kaka sayisi azaliyor mu? Gecen haftalarda her bezi kakali oluyordu?
Seddaa Bizde 2 ay 3 günlüğüz 20 gündür ben yardım etmesem hiç yapacağı yok doktora bille götürdüm dupalak şurup verdi fitil verdi şurup hiç bir işe yaramadı fitili koydum fitil giti ne kaka geldi nede fitil balaık yağı içirdüm teytin yağı içirdim ama ayni
Busrayolcu Nuryalcndag dışarıdan bakınca gözüküyor ben kendi doktoruna gösterdiğim halde farkedemedi baska doktora geldim çocuk korkudan yapamıyor krem verdi
Pedalizaa 2. Aya girince bizde de aynı durum oluştu fakat doktorla görüştüm çok normal bir durum artık kakasını daha uzun aralıklarla yapacak.
Zozben Bizde 40ından sonra öyle oldu 65 günlüğüz hep 4 5 gün oda fitil verince anca Pazartesi günü kontrol vardı doktorumuz normal olduğunu 2 günden sonra çocukta sıkıntı olursa müdahale edebileceğimizi yanı fitili verebileceğimizi söyledi. Hatta ben fitil alışkanlık yapar diyorlar dedim yok öyle bişey düzene girecek 3 Aydan sonra herkes doktor olmuş zaten dedi
Nuryalcndag Busrayolcu aynen 3 tane yatık gibi çizgi var poposunda makatın kenarında bizde de, hangi kremi verdi?